‘Better safe than sorry’ met ALKU

19 januari 2018
straat ALKU website

Je voordeur is hét visitekaartje voor bezoekers en dient je uiteraard te beschermen tegen weer, geluidsoverlast én ongewilde bezoekers. Zeker tijdens deze donkere dagen wil je niet zomaar ongenode gasten over de vloer krijgen, toch? Met de kozijnen en deuren van ALKU voor voor- en achterdeur ben je er in ieder geval een stuk zekerder van dat er enkel bekenden over de vloer komen.

En dat een veilige deur niet meteen een dichtgetimmerde kluis hoeft te zijn, bewijzen onderstaande stijlvolle exemplaren:

Voordeur model-altera

Voordeur Altera

voordeur model-butterfly

Voordeur Butterfly

model-johanna

Voordeur Johanna

voordeur model-supreme-geheelglas

Voordeur Supreme

Attentie: Inbraakpreventie

Deuren en kozijnen moeten natuurlijk naast mooi ook veilig zijn. Om deze reden voldoen veel van de kozijnen, ramen en deuren van ALKU aan de eisen van Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG), Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) en zijn goedgekeurd door de Vereniging Kunststof Gevelindustrie (VKG)*.

De deuren zijn standaard uitgerust met onder meer terugverende deurkrukken, veiligheidscilinders en meerpuntveiligheidssluitingen. Mocht je nu echt willen uitpakken, dan installeert ALKU zo nodig een geavanceerde toegangstechniek als een vinger- of iriscan.

Kozijnen

Wat houden deze keurmerken beknopt in?

PKVW // Een inbreker bedenkt zich wel twee keer, voordat hij een woning probeert te betreden die is voorzien van het Politiekeurmerk. ALKU monteert kozijnen en deuren met een degelijk hang- en sluitwerk, waardoor je huis in aanmerking komt voor dit keurmerk. Deze dien je overigens wel zelf aan te vragen. Als je huis PKVW-gekeurd is kun je korting krijgen op de inboedel en ben je verzekerd van een extra veilig huis. Meer informatie over het Politiekeurmerk vind je hier.

SKG** // SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw en is een onafhankelijke instantie die hang- en sluitwerk test op sterkte en duurzaamheid. Wanneer hang en sluitwerk voldoende inbraakwerend is, mag het sterren dragen. Het aantal sterren geeft de inbraakwerendheid aan.

VKG // Het hele proces van productie tot en met montage wordt door de VKG (Vereniging Kunststof Gevelindustrie) onafhankelijk gecontroleerd. Controle op de productie van de kunststofprofielen, de productie van de kozijnen, ramen en deuren. Tot slot wordt er gecontroleerd door onafhankelijke keurmeesters op de montage van de VKG Keurmerk kozijnen.

Niets is zo belangrijk als een huis waarin je je veilig voelt. Het is daarom van belang om een deur te kiezen die bescherming biedt tegen inbraak. Meer informatie over de inbraakwerende deuren- en kozijnen vind je op de website van ALKU.

Kozijnen 2

* ALKU levert maatwerkproducten en daarom zijn eerdergenoemde keurmerken niet altijd standaard inbegrepen.

ALKU Ontdekkingscentra in Tilburg & Middelburg
Bekijk hier alle deuren van ALKU
Projecten van ALKU in Nederland

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter