Een gezond 2018 begint bij jezelf

22 januari 2018
Donna-Hay-Miso-Chicken

Nog niet toegekomen aan je goede voornemens voor het nieuwe jaar? Geen zorgen, een nieuwe week betekent natuurlijk nieuwe kansen! Ook dit jaar staan een gezondere levensstijl, meer sporten/bewegen en afvallen in de top-3 van meest populaire voornemens. Laat Cook&Co nu net mooi inspringen op deze #healthy zaken met perfecte hulpmiddelen voor verse sapjes, smoothies én verantwoorde recepten in mooie kookboeken.

Vergeet het sap uit pak en produceer voortaan zelf je dagelijkse dosis vitamines in de vorm van verse sappen en smoothies. Ook als je liever lui dan moe bent kun je even diep ademhalen, want de handpers laten we hierbij ver achterwege. Met onderstaande krachtpatsers van juicers en blenders draai je namelijk binnen no-time een vloeibare vitaminebom in elkaar. Althans, als je weet wat je erin wil verwerken. Fijne recepten voor smoothies en juices kun je bijvoorbeeld vinden in boeken als ‘Groene Sapjes‘ of ‘Groene Smoothies Boek‘.

http://vanelja.fi/

Juicers & blenders

Oja, wist je trouwens dat veel van deze apparaten in een handomdraai schoon te maken zijn met enkel wat water en een druppeltje afwasmiddel? Zodra je ‘m aanzet komen de resten op moeilijk bereikbare plekken makkelijk los van het oppervlak. Easy does it! 

JUICERS

 Bosch sapcentrifuge // Russel Hobbs Desire sapcentrifuge // Princess Juice Extractor sapcentrifuge

juicers

BLENDERS

Princess blender compact power // Kitchen Aid Artisan blender // Cuisinart blender en foodprocessor 

blenders

Verantwoorde kookboeken

Ok, je hebt de tools in huis, maar de inspiratie om verantwoord voedsel te bereiden is ver te zoeken.. Hulp is onderweg in de vorm van deze kookboeken. Je kunt natuurlijk veel recepten op het wereldwijde web vinden, maar zeg nou zelf, een degelijk kookboek met kiekjes waarvan je gaat watertanden is een absolute must in de keuken. Enne, de keuze is waarschijnlijk makkelijker gemaakt, wanneer je niet hoeft te zoeken in een eindeloze online databank.

donna hay omslag

Kookboeken van € 0 – circa 10,- 

Salades & Dressings // De Voedselzandloper // Het spirelli kookboek

0-10

Kookboeken van € 10 – 20,-

Eet als een expert // Power food// Lekker Miljuschka

10-20

Kookboeken van € 20 – 30,-

Plenty - Yotam Ottolenghi // Feel Good Food – Delicious // Fresh & Light – Donna Hay

20-30

Als het goed is heb je nu meer dan voldoende input om gezond aan de slag te gaan. Zo niet, dan kun je uiteraard nog even een kijkje nemen in de webshop van Cook&Co!

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter