Pssst, shopaddict… Ontvang leuke kortingen met de HEMA klantenpas

7 februari 2017
Cover3

Korting. Het magische woord voor menig shopaddict. Tja, we blijven toch Hollanders hè. Voel jij je stiekem ook een beetje aangesproken? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Je raadt het al: korting! En niet bij de minste winkel. HEMA komt namelijk met een klantenkaart. En die kaart geeft je toegang tot een heleboel leuks. Hoe het werkt leggen we je graag even uit!

Waar je ook woont, de kans is héél groot dat er een HEMA praktisch om de hoek zit. En dat is handig. Want wat hebben ze niet bij de HEMA? Het overkomt ons regelmatig: je loopt even binnen omdat je een panty nodig hebt, en verlaat vervolgens de winkel met een tas vol té leuke spullen. Maar vanaf nu kan je deze uitgaven aan jezelf verantwoorden onder het mom van punten sparen!

Meer HEMA

HEMA wil haar klanten graag ‘meer HEMA’ bieden. Dit doen ze met behulp van een gepersonaliseerde klantenpas. Mocht je nu denken ‘mijn portemonnee puilt uit van de pasjes dus nee bedankt’; hier is aan gedacht! Je kan namelijk ook kiezen voor een digitale pas in de HEMA app (voor Android en iOS). Handig!

Oké, allemaal leuk en aardig, maar wat heb je er precies aan?

  • Bij elke aankoop spaar je punten. Iedere euro die je uitgeeft staat gelijk aan een punt. Als je 50 punten bij elkaar hebt geshopt kan je, jawel, korting uitkiezen! Je mag ook even doorsparen tot je de 100 punten haalt, dan krijg je nóg meer korting.
  • Waar je precies korting op krijgt als je genoeg punten hebt, dat wisselt per maand. Zo blijft het leuk om te blijven sparen.
  • Pashouders hebben recht op exclusieve aanbiedingen. In de folder en in de winkels staat precies aangegeven om welke producten het gaat. Bij de kassa wordt je korting meteen verrekend als je je pas of app laat scannen.
  • Ben je bijna jarig? Dan ontvang je een voucher voor een gratis tompouce! Hoe attent is dat?!

Tompouce

Lang verhaal kort: je shopt je favoriete items bij HEMA, spaart ondertussen punten én je bepaalt zelf op welke producten je korting krijgt. Win-win-win dachten wij zo! Wil jij direct aan de slag met sparen? Je vraagt het pasje aan in de winkel, via de website van HEMA of je kunt meteen de app downloaden. Wij waren al om bij de gratis tompouce, maar als jij je persoonlijke pas aanvraagt krijg je ook nog eens je eerste 25 punten cadeau én €5,- welkomstkorting.

Dus, vanaf nu hebben we álle reden om – naast die panty waar we voor kwamen – met tal van andere spulletjes te vertrekken. WE <3 IT! Dan rest ons één ding om te zeggen: happy shopping!

Sparen voor

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter