Streepjes in je interieur? Geen punt.

31 maart 2018
6

Zet een streep (of meerdere) door je interieur. Durf jij het aan?

Een subtiel gestreept accent of een hele muur in streepjesprint. Kan allemaal, en vinden wij superleuk. Dus ook als je niet houdt van te veel drukte in huis door deze print kan je alsnog bijvoorbeeld een kleedje met streepjes neerleggen. Dan hoef je ook niet te liggen stoeien voordat het behang er eindelijk goed op zit.

Geef toe, een streepje fleurt wel je interieur meteen op. Vooral de combinatie van strepen en kleuren zorgt voor één en al vrolijkheid wat je interieur uitstraalt.

2

4

3

8

Ook badkamermeubels kunnen gepimpt worden in streepjesstijl. Veel leuker toch dan die standaard kasten zonder reliëf of print.

5

Een ander patroon, ook met streepjes, zorgt voor wat meer rust. Maar is nog steeds een echte toevoeging aan je interieur.

10

7

9

Oh trouwens, je hoeft niet persé behang of verf te gebruiken om je interieur streepjesproof te maken. Materialen waar strepen in terugkomen kunnen bijvoorbeeld ook. Denk aan golfplaten of shutters.

Durf jij buiten de lijntjes te kleuren?

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Beeld: Cover. Zinovatnaya // 1. Nott // 2. Cole and Son // 3. House of Turquoise // 4. Alcro // 5. Arent & Pyke // 6. Tamara Magel // 7. Sarah Sherman Samuel // 8. Annette O’Brien 

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter