Hey, mix ‘ns een metaaltje

26 april 2018
cover2

Als we Pinterest mogen geloven is/wordt het mixen van metallics de trend van 2018. En als we het zo eens bekijken snappen wij het wel.

Tegenwoordig is het helemaal oké om allerlei materialen en stijlen met elkaar te mengen, en dan kan het mixen van verschillende metalen natuurlijk niet achterblijven. Geen probleem dus als je echt niet kunt kiezen tussen koperen lampen en stalen lampen, je neemt gewoon van allebei er eentje en klaar is kees.

Let wel op dat het geen bonte bedoeling wordt, het combineren van metalen vergt enige subtiliteit. Handgreepjes, stoelpoten, lampen, spiegels, tafelpoten en andere accessoires zijn bijvoorbeeld een goed doelwit mocht je deze trend willen toepassen.

1

Ook als je metalen kranen hebt is het mogelijk om die geliefde koperen spiegels te kopen. Totaal geen rommeltje, zo bewijst dit plaatje.

2

Het valt misschien niet meteen op, maar in deze eetkamer zijn maar liefst vier verschillende metalen gebruikt.

7

Ook met je woonaccessoires kun je losgaan met mixen. Goede match wel eigenlijk, dat goud en koper.

3

Hoewel de eigenaar van deze werkkamer vooral houdt van goud, mocht het bureau met zijn stalen poten toch de ruimte binnen.

4

Ook hier zie je weer dat je geen ijzeren kraan móét als je een ijzeren oven/fornuis/afzuigkap hebt.

5

Ijzer en goud zijn toch een geliefde combi, blijkt.

6

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Beeld: Cover. Croma Design // 1.  Elizabeth Lawson Design // 2. Yellow Trace // 3. Caitlin McCarthy Design // 4. H. Skjalm P. // 5. Studio McGee // 6. Design Sponge // 7. Caitlin McCarthy Design

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter