Stylish wc’s waar je U tegen zegt

30 april 2018
https://www.behance.net/gallery/56330583/Stalin

“Je wc pimpen, dat is toch niet nodig? Je zit er toch maar even.” Onzin! Des te leuker als je binnenkomt in een op-en-top gestyled toilet.

Dat de wc het minst charmante gedeelte van het huis is zal iedereen beamen, maar zo hoeft het er niet uit te zien. Van zo’n standaard en saaie toilet wordt toch niemand vrolijk? Een likje verf hier en daar doet bijvoorbeeld al wonderen. Zo hoeft het kleinste kamertje niet ook het ongezelligste kamertje te worden.

Heerlijk je kleine of grote behoefte doen, terwijl je geniet van al het moois is wel zo prettig. Kun je in de tussentijd ook nog even sudoku’s maken als het er toch zo gezellig is, of je Instagram checken :). Hoog tijd dus dat de wc een update krijgt.

Kies voor meerdere kleuren om je wc aan te kleden, zoals in de onderstaande foto’s is gedaan. Maar zorg er wel voor dat je toilet rustig oogt, je wil tijdens je behoefte niet afgeleid worden door al de tierlantijntjes in de wc, toch? Hou het simpel, maar stijlvol.

toilet

wc ruimte

Een eyecatcher voor in de wc. Kies voor één centraal item waar je ogen direct naartoe getrokken worden. Dit kan een foto of een poster in een mooie lijst zijn. Zoals de bovenstaande foto. Maar je kan ook denken aan een gave lamp, zoals op de onderstaande foto te zien is.

stylish toilet

De volgende wc is wat drukker, door de tegeltjes. Als je dit toilet wat te druk vindt, dan kun je ervoor kiezen om alleen de vloer of de muur te bekleden met tegeltjes. De bakstenen zorgen voor een ruwe look, wat dit toilet stoer maakt. Kijk ook eens naar de lichten, alsof je naar de wc gaat in een soort tempel! :)

6

Een andere optie is om niet voor een traditionele witte wc te gaan, maar voor een andere kleur. Zoals hier is gedaan. De gehele grijze betonlook zorgt ervoor dat de wc rustig oogt. Een heerlijke plek om je grote of kleine ‘boodschap’ te doen.

stylish toilet


 

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Beeld: Cover. Artem Tafy // 1. Cartelle Design // 2. Interiology // 3. Zarysy // 4. Anton Grishin // 5. Nika Buzko

Kijk ook eens naar

2 Reacties

 • Reply Rebecca Engelen 8 juni 2020 at 10:32

  Ik heb op jullie site een super leuke wc disign gezien. De wc was wit, de muren waren half zwart en daarboven was het een groene muur met een tekst op. Dat groen, is dat behang of is dat geschilderd? Als het behang is, waar kan ik dat kopen?

  • Meubeltrack
   Reply Meubeltrack 27 augustus 2020 at 16:23

   Hi Rebecca,

   Dit WC-ontwerp is custom made door Cartelle Design voor een koffiezaakje, dus we verwachten dat dit met graffiti erop is gespoten of handmatig geschilderd (hier kun je de inrichting van de hele zaak terugvinden: https://cartelledesign.com/ru/portfolio/coffeeshop). ;-)

   Met vriendelijke groet,
   Team Meubeltrack

  Laat een reactie achter