Binnenkijken bij een klein maar fijn appartement

1 mei 2018
1a

Het is ongelooflijk maar waar: dit op het oog redelijk ruime appartement is slechts 45m² groot. En ondanks dat is werkelijk alles er in terug te vinden.

Mocht je moeite hebben met het inrichten van jouw appartement (of huis), kijk dan vooral even verder. Dit is namelijk hét bewijs dat je zelfs in de kleinste ruimtes al je spullen kwijt kunt, zolang je het maar goed indeelt.

Dankzij de hoge glazen puien oogt het appartement veel ruimer en is er overal genoeg lichtinval. Maar ook over je privacy is nagedacht, met een ruk aan de gordijnen sluit je je af van de rest van het appartement en kun je heerlijk gaan slapen. En zoals dit appartement bewijst hoef je niet te bezuinigen op de grootte van je bed. Er is juist nog ruimte zat in de slaapkamer.

2

Als je binnenkomt, loop je eigenlijk zo tegen de eettafel aan. Groot genoeg voor vier of misschien wel zes personen, en een kast waar je al je rommel in kan opbergen. Winning.

3

4

De keuken en woonkamer zijn pal naast elkaar, iets waar je in eerste instantie niets van moet hebben. Maar eigenlijk ziet het er juist super leuk uit. En wij zien volop voordelen: nu kun je namelijk gezellig kletsen met je bezoek of tv kijken terwijl je aan het koken bent. En als je live mee-kookt met Masterchef zal je iedereen overdonderen met je kookkunsten.

5

16

Overal kom je de combinatie staal en glas tegen, ook hier in de badkamer weer. En wat een pareltje is dit. Ondanks dat de douche, wc en wasbak er net in passen oogt ook deze ruimte best groot.

7

8

Zo, nu weet je ook dat je een appartement van 45m² niet meteen hoeft af te keuren omdat het ‘te klein’ is.

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Beeld: Martin Architects 

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter