Jouw borrelmaatje voor aan de muur

4 mei 2018
1.

Zo trots op je wijnvoorraad dat je het wel een prominent plekje wilt geven? Wij hebben dé oplossing.

De Winemate - vanaf medio mei verkrijgbaar bij Korver Living - is all you need. Oké, naast de wijn zelf dan. Van gerecycled teakhout en ijzer zijn er vijf verschillende Winemates ontworpen, waarop jij jouw wijnflessen kunt uitstallen. Zelfs een Winemate waaraan je wijnglazen kunt ophangen is van de partij.

5 types

Winemate type A // Winemate type B // Winemate type C // Winemate type D // Winemate type E

Voor de fanatieke wijndrinkers snappen wij dat het lastig is om slechts een paar wijnen uit de collectie te kiezen om lekker te laten pronken. Maar geen zorgen, alle Winemate formaten kunnen gewoon met elkaar gecombineerd worden. Zo kan zelfs de meest uitgebreide collectie hélemaal geshowd worden (mocht je genoeg plek aan de muur hebben). Oja, de Winemate combineert zich perfect met wandplanken van Shelfmate, ook verkrijgbaar bij Korver Living!

Mocht je nou niet zo’n grote wijnvoorraad hebben, is de Winemate alsnog een uitkomst. Op de kleinste Winemate wandplank is er plek voor zes flessen. En dat ziet er alles behalve zielig uit, het kan juist een mooie toevoeging zijn aan jouw muur in de keuken, woonkamer of werkkamer. Bescheidenheid siert nou eenmaal de mens.

3.

Een ding is zeker, met deze speciaal ontworpen wandplanken hoef je jouw wijn niet meer onder stoelen of banken te steken. Oh en je hoeft niet bang te zijn dat de flessen eruit zullen vallen. Dankzij de holling in het teakhout en ijzer blijft de fles perfect liggen en zal er geen druppel alcohol verspilt worden.

2.

Je weet wat ze zeggen: van een wijnrek is nog nooit iemand slechter geworden.

Korver Living Winemate
Bekijk alle Winemate wandplanken
Korver Living openingstijden

 

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter