Met z’n tweeën extra voordelig het bed in

21 oktober 2017
8171480 12_bewerkt_DEF copy

Snuggelen in bed, we houden ervan! Er is toch niets fijner dan een slow start op je vrije dag, met een lekkere lange sessie in bed?! Maar je bed is er natuurlijk niet alleen om in te cocoonen. Nee, het is een essentieel (en vaak ook onderschat!) meubelstuk in huis. Sta jij weleens vermoeid op en heb je ooit gedacht dat dit door je matras zou kunnen komen? Dat kan heel goed kloppen. Slaapcomfort is van levensbelang. Nee echt, want maar liefst eenderde van je leven breng je slapend door. Hoog tijd om aandacht hieraan te besteden dus.

Slaapadvies op maat

Om tot de perfecte nachtrust te komen, moeten het bed en matras waarop je slaapt goed matchen met jouw behoeften. Mocht je niet zeker zijn welk soort bed het beste bij jouw persoonlijke wensen en lichaam past, dan ben je bij Goossens aan het juiste adres voor persoonlijk slaapadvies. Waarom? Je hebt een goede nachtrust hard nodig om te herstellen en je batterij weer op te laden voor de volgende dag. Samen met een slaapadviseur bekijken jullie aan welke aspecten een matras en bed moeten voldoen. Het belangrijkste hierbij is om te luisteren naar je eigen lichaam. En uiteraard wordt er ook gedacht aan je lichaamsbouw, lengte, temperatuur en fysieke gesteldheid.

De ultieme koning onder slaapcomfort is toch wel de boxspring en deze is absoluut niet alleen weggelegd voor de elite. Alle onderdelen van een boxspring zijn namelijk apart te verkrijgen en op deze manier bepaal je zelf het uiterlijk, comfort en de prijs.

8170280-08

Boxspring Infinity 100

Boxspringconfigurator

Goossens heeft een heuse boxspringconfigurator in het leven geroepen. Super handig! Met deze configurator kun je namelijk zelf – je raadt het al – een boxspring samenstellen. Kies allereerst het model wat je aanspreekt en geef vervolgens al je wensen door qua maat, uitvoering, kleur, voetbord, (top)matras en de pootjes. Als je je keuzes wil aanpassen kun je deze achteraf eenvoudig per onderdeel wijzigen. Zo heb je continu een helder overzicht van je samengestelde boxspring. De uiteindelijke prijs voor het gekozen model komt meteen in beeld te staan. Duidelijke zaak. Extra fijn: als je jouw perfecte boxspring hebt samengesteld print je deze gemakkelijk uit, zodat je hem mee kunt nemen naar de winkel. Hier test je natuurlijk eerst even jouw ‘eigen’ bed uit voordat je definitief bestelt. Dat is wel zo prettig!

product_24750large

Boxprint infinity 100 wit met voetbord

product_18940large

Boxspring infinity 9000

5 voordelen van (slapen op) een boxspring

  • Een boxspring biedt allereerst extra ondersteuning, maar ook druk op punten waar je lichaam dat nodig heeft.
  • De bodem van een boxspring is geschikt voor elk matras. Om het slaapcomfort te verhogen kun je er een topper (ook wel topmatras genoemd) opleggen.
  • Omdat je vrijwel ieder matras kunt gebruiken is de boxspring geschikt voor elk type slaper, zoals een rug-, zij- of buikslaper.
  • Het matras van een boxspring bevat veel open ruimte, hierdoor kan het iedere dag optimaal ventileren.
  • De levensduur van een matras wordt aanzienlijk verlengd, omdat deze minder tegendruk krijgt van de bodem.

product_18981large

Boxspring infinity 200

Tweede topper ligplek gratis!

Met deze actie van Goossens kun je thuiskomen, want bij aankoop van een boxspring of ledikant krijg je de tweede ligplek op je topmatras gratis! Een fijn topmatras kan onder meer de temperatuur reguleren. Heb je het snel warm? Dan is het verstandig om een goed ventilerende kern van pocketveren te kiezen. Een kern op basis van gel werkt eveneens verkoelend. Ben je juist een koukleum? Dan is een afdeklaag van Latex of Visco wellicht iets voor jou. Deze materialen passen zich snel aan aan je lichaamstemperatuur. Genoeg redenen om te kiezen voor een passend topmatras, toch? Jij blij, en degene die naast je ligt ook.

8171412-04

Ledikant Denzo

8170477-02

Ledikant Stor

En dan nog even de actievoorwaarden op een rijtje:

  • Geldig t/m 29 oktober 2017
  • Bij aankoop van complete tweepersoons boxspringcombinatie of compleet ledikant, krijg je de 2e ligplek van het topmatras gratis.
  • Deze actie geldt voor alle typen topmatrassen, eenpersoons en tweepersoons.
  • Showroommodellen en magazijn uitverkoop collectie zijn uitgesloten van de actie.
  • De actie is alleen geldig in de winkels van Goossens

Meer weten?  Lees alles over de actie en de bijbehorende voorwaarden.

Goossens Wonen & Slapen
Alles op het gebied van slapen
Actie: 2e topper ligplek gratis

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter