WIN: 2x kookboek ‘Heel Holland bakt brood’

20 oktober 2017
uitgelichte foto

Bakken is terug van weggeweest. Heel Holland bakt weer en dat is misschien wel te danken aan het gelijknamige televisieprogramma. Brabantse meesterbakker Robèrt van Beckhoven schreef een toegankelijk kook(bak)boek om het bakken terug te brengen in de Nederlandse keuken. Met zowel basisrecepten als feestelijke spektakelstukken staat er voor ieder wat wils in om uit te proberen. En Heel Holland Bakt betekent: niet moeilijk, altijd lekker en met een prachtig eindresultaat. Nou, waar wacht je op? Bakkers klaar? Bakken maar!

Ieder weekend ruziemaken wie er naar de bakker gaat? Niet nodig. Met de recepten uit het ‘Heel Holland bakt brood‘ boek en de nodige keukenhulpjes schotel je je gezin in no-time een ambachtelijk ontbijtje of brunch voor.

estilosdeco

Een keukenmachine is essentieel als je gaat bakken, tenzij je je helemaal suf wil mixen met de hand uiteraard. Deze keukenmachine met een klassieke uitstraling van KitchenAid is letterlijk van alle markten thuis. Noem het en je kunt het ermee maken, mixen, roeren, kneden en opkloppen. Je kunt er zelfs pasta mee maken. Als dat geen multitasking is… Mocht je koperkleurig toch iets te gedurfd vinden, dan kun je gaan voor een iets tijdlozer, witkleurig model (die op het moment van schrijven ook nog eens in de aanbieding is!).

Pistachio Lemon Bundt Cake

Een bakvorm is cruciaal als je bijvoorbeeld een mooie tulbandcake of tulbandbrood wil maken. En als je die hierboven bekijkt loopt je het water in de mond, toch? Deze kun jij ook eenvoudig maken met gebruik van deze vorm van Nordic Ware.

halloween snacks

Stel, je gaat broodstengels maken, dan is een bakborstel onmisbaar als je de korst een krokant laagje en mooie glans wil geven. Dit doe je in een handomdraai met deze bakborstel van Jamie Oliver.

maatcupjes

Omdat bakken gelijk staat aan exacte meetkunde zijn maatbekertjes (of maatcupjes) geliefd onder bakkers. Mocht je na een tijdje uitgekeken zijn op de Nederlandse recepten dan kun je deze maatcupjes van Joseph Joseph ook gebruiken voor Engelse recepten, want ook deze maateenheid staat erop. Handig!

cinnamon buns

Als je Heel Holland Bakt kijkt, heb je wellicht ook de Apple Cinnamon Buns van deelneemster Gwenn voorbij zien komen. Het water liep ons in ieder geval in de mond. Met deze bakvorm maak je je eigen cinnamon buns in een handomdraai.

Heel Holland bakt brood boek

Winactie: 2x kookboek ‘Heel Holland bakt brood’ t.w.v. €19,99

Zin gekregen om te bakken? Dat komt goed uit, want namens Cook&Co geven we maar liefst 2x het kookboek ‘Heel Holland Bakt brood‘ weg. Hoe maak je kans? Like onze facebookpost en tag iemand waarmee jij wel brood, zoete brioches, scones of crackers zou willen bakken. De winnaars worden maandag 23 oktober 2017 bekendgemaakt op onze facebookpagina. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie <3

Beeld: 1. completelydelicious // 2. estilodeco // 3. litosupply // 4. countryliving // 5. pinterest // 6. ilovevegan // 7. cook&co

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter