Balkons waar je flink kan chillen

5 mei 2018
cover

Wanneer de zon doorbreekt doen wij Nederlanders er alles aan om ieder zonnestraaltje mee te pakken. En dan is het wel zo gezellig als ook je balkon er leuk bijstaat.

Leuk ja, maar hoe krijg je het dan gezellig? Niemand heeft zin om uren te zwoegen voordat de voetjes omhoog gegooid kunnen worden op het perfecte balkonnetje.

Iets wat sowieso wel handig is om te hebben mocht je op je balkon willen zitten is, je voelt ‘m al aankomen, een tuinmeubel. Je balkon zelf zit zo hard. Met een lekkere bank of fijne stoel wordt het easy peasy om úren door te brengen op jouw hangende privé terras. Als er dan ook gezellige planten, kleden, lampen en kussens aanwezig zijn is knusheid gegarandeerd.

1

Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset

Yep ook op balkons kan een barbecue prima staan, in de hoek dan dat wel. Zo kun je namelijk ook nog je vrienden uitnodigen, wel zo gezellig.

3

5

4

7

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Beeld: Cover. IKEA // 1. The Every Girl // 2. The Habitat Collective // 3. Edward & Partners // 4. Bruno Carvalho e Camila Avelar Arquitetura // 5. Fantastic Frank // 6. IKEA

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter