Genieten van de heerlijke avonden met JYSK

10 mei 2018
1

Haal die tuinmeubelen maar onder het stof vandaan, want de gele knakker is weer uit zijn winterslaap opgestaan. En daar willen (nee móéten) wij als Nederlanders natuurlijk wel optimaal van genieten. En hoe kan dat nou beter dan met de toffe tuinmeubelen van JYSK.

Zodra het weer wat warmer wordt, stromen de vrijvraag verzoekjes binnen. Het kan natuurlijk niet gebeuren dat jij elke zonnige dag hebt moeten werken. Nee, als de zon present is ben jij ook present. Present in de tuin dan welteverstaan. Of je gaat gewoon na die lange werkdag de tuin in, tot de zon onder gaat. Zal je bankrekening ook blij mee zijn.

7

Loungeset ULFBORG

Neerploffen

Niets is lekkerder dan na een lange dag met een ijskoud drankje in je hand van de zon te genieten. Lekkere loungeset erbij, barbecue erbij en vrienden erbij en je hoeft je nergens meer zorgen over te maken. Behalve dan dat de drankjes op tijd aangevuld worden. Je moet wel gehydrateerd blijven natuurlijk. Zo schommel jij op deze schommelbank van JYSK zo de zonsondergang tegemoet.

2

Schommelbank SONNERUP

6

Loungebank EBBESKOV // Loungetafel EBBESKOV // Vlinderstoel JEBJERG

Genieten

Maar om in je tuin te zitten hoef je niet altijd vrienden over de vloer te hebben. Het is ook heerlijk juist om gewoon even hélemaal niks te doen. Ofja genieten van de zon, dat ben je aan het doen. En dat snappen wij heel goed. Het is ook een zware taak om net zo lang te blijven zitten tot die zon dan eindelijk onder is.  En dat kan wel ‘ns lang duren naarmate de zomer vordert. Maar gelukkig is dat met een fijne loungeset van JYSK helemaal geen straf.

3

Loungestoel VEBBESTRUP // Tafelset VEBBESTRUP // Loungebank VEBBESTRUP

10

STRANDBY tafel & BREDSTEN stoelen // Loungestoel FANGEL // Loungetafel RAMTEN

Dus mocht de zon lekker op je bol schijnen en weet je niet wat je moet gaan doen? Gooi ‘n lekker kussentje op je JYSK tuinmeubel en geniet.

Coverfoto: Schommelbank SONNERUP // Klapstoel ELVERUM // Bloempot FLUGA // Bijzettafel OLDHUSE

Alles voor jouw tuin
Bekijk de online tuin catalogus
Vind jouw dichtsbijzinde JYSK winkel

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter