Shop één van jouw favoriete merken bij Beter Bed

29 juni 2018
bs-miodormio-16-siena-pixel-hunter-el-2mt-wit-sfeer-excl-remote

Droom helemaal weg in een compleet bed van Beter Bed. Bij Beter Bed shop je meer dan 40 merken op het gebied van bedden, boxsprings, matrassen, bedbodems, bedtextiel en accessoires. Zeker weten dat er voor jou iets tussen zit! (samenwerking)

Het comfort van een goed matras
Naast Beter Bed – basic heeft Beter Bed ook een select lijn binnen de matrassen. Verder is volop keuze in pocketveer, polyether, koudschuim, traagschuim, gel en zelfs latex matrassen. Door verschillende merken aan te bieden, is er altijd wel een geschikt matras te vinden.

Wist jij dat een gemiddeld matras na 5 tot 10 jaar aan vervanging toe is? Tijd om vanaf nu zonder rugpijn uit bed te stappen.

dbo_bh-pl_micro-dots_soft-pink_sfeer

De zachtheid van fijn bedtextiel
Niets fijner dan ‘s avonds in een schoon en fris bed stappen. Fris en zacht beddengoed maakt het opstaan een stuk moeilijker. Beter Bed heeft een ruime collectie aan bedtextiel van verschillende merken. Denk hierbij aan Ariandne at Home, Beddinghouse, Esprit, Essenza of Walra. Allemaal hele fijne merken met het mooiste bedtextiel. Ga jij voor een opvallend motief of ben jij meer een basic type?

Basic of ultraluxe bedbodems?
Een goede bedbodem draagt bij aan het comfort van je matras én dus ook een fijne nachtrust. Waarschijnlijk is het je al wel opgevallen dat echt enorm veel verschillende bedbodems zijn. Naast prima basic zijn er ook luxe, superluxe en ultraluxe bedbodem. Verstelbaar met de hand of geheel elektrisch. Alleen omhoog met je hoofd of ook de mogelijkheid om het voeteneind anders in te stellen. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar het bestaat!

Maak het helemaal compleet
En als je dan écht optimaal wil wegdromen kun je natuurlijk kiezen voor een luxe boxspring. Eenpersoons, tweepersoons, twijfelaar of elektrisch verstelbaar. Vind een goed matras, kies voor een fijn dekbed en kussens en vergeet natuurlijk het beddengoed niet. Zie jij jezelf al wegdromen in een van de heerlijke boxsprings? Wij zeggen alvast welterusten!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Beter Bed

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter