Rollen van je bed naar je bad

2 juli 2018
casacookhotels

Lekker vanuit je slaapkamer gelijk de badkamer instappen. Wie wil dat nou niet?

Een badkamer die eigenlijk gewoon aan je slaapkamer vast zit klinkt helemaal top. Oké het is niet super vervelend wanneer je eerst de gang moet doorkruisen om je badkamer te bereiken, maar het is toch net even lekkerder als je hier gelijk naartoe kunt vanuit je slaapkamer. Een en suite badkamer is the way to go.

interieurdesign.nu

Misschien klinkt het wel zo top, omdat het je onbewust doet denken aan een hotel. Daar zit je badkamer namelijk ook op je kamer, en dat hotelgevoel bevalt prima. En stiekem hopen we dat we aan het hebben van een en suite badkamer ook een vakantiegevoel overhouden. Dat helemaal mooi zijn!

annagrant

neumanhayner architects

Je kunt natuurlijk ook de badkamer nog enigszins afscheiden door er een glazendeur (of gewone deur) in te zetten. Zo blijft dat vocht ook lekker in de badkamer, en wordt je niet wakker van anderen die eerder dan jou het bed uit moeten.

vtdeco

theserras

castorama 1

Ben je ook fan? Ga dan aan de slag en laat je slaapkamer en badkamer lekker in elkaar overvloeien.

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Beeld: Cover. Casa Cook Rhodes // 1. Interieurdesign.nu // 2. Anna-Grant Deco // 3. Neuman Hayner Architects // 4. Sarah van Hove voor vtdeco // 5. Hotel The Serras // 6. Castorama

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter