Bouw deze boekenkast naar eigen inzicht

7 april 2015
cache_9911498

Met de schappen van ‘BUILD’ kun je naar hartenlust experimenteren met verschillende vormen voor een boekenkast. Bevestig de compartimenten aan de muur voor een zwevende boekenplank of maak er een vrijstaande constructie van, de mogelijkheden zijn eindeloos.

cache_10097587

Stapelen maar!

Voor het opbouwen van BUILD hoef je heus geen kluswonder te zijn. Je kunt zo veel elementen aan elkaar maken als je wilt, waarbij je niet eens gereedschap nodig hebt. De blokken zijn verkrijgbaar in het zwart of wit, met een open of gesloten achterkant. Ze worden aan elkaar bevestigd door middel van speciale clips die je erin klikt. Kinderlijk eenvoudig, dus. Je hoeft slechts te stapelen en er ontstaat een boekenkast. Bovendien hoef je niet te sjouwen, want de blokken zijn zo lichtgewicht dat zelfs jouw oma ze nog met één vinger in de lucht tilt.  Ook mooi: Door het slimme ontwerp liggen de schappen altijd op één lijn met elkaar.

cache_9914367

cache_12509008

Kast, tafel of opbergbox?

Ga je een keer verhuizen? No problem. Je haalt BUILD in een oogwenk uit elkaar en de elementen kunnen dienen als box om je boeken in te vervoeren. Je kunt ‘m zelfs gebruiken om je drankjes koel te houden als je gaat picknicken, want de compartimenten zijn uitgerust met thermische isolatie. Daarnaast zijn de boxen waterproof, resistent tegen chemicaliën en makkelijk schoon te maken. Bovendien is het geen probleem als je erop gaat zitten, dus je hebt binnen een mum van tijd een extra stoel of tafel wanneer je die nodig hebt. Of maak van de verschillende boxen een mooie room-divider.

cache_21203303

cache_9911709

cache_9915142 (1)Fotocredits: Movisi

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter