4x paasaccessoires in het dwaalgebied

3 april 2015
easter_eggs_by_kendellshanklin-d4vxd6v

Terwijl de rest van Nederland met Pasen naar de woonboulevards sjokt, ben jij de lachende derde. Jij scoort de leukste paasartikelen namelijk gewoon om de hoek, in het Tilburgse dwaalgebied.

Het is een ontzettend cliché, maar daarom ook zo waar: Pasen is de drukste tijd van het jaar voor de woonboulevards. Iedereen kent de gruwelverhalen over ellenlange files, verkeersregelaars die de druk niet meer aankunnen en uren op zoek moeten naar een parkeerplaats. Eenmaal in de winkel wordt het er niet veel beter op, want nu ben je deel van de massa. Het enige dat je kunt doen, is je laten mee voeren in een enorme wirwar van mensen. Klinkt niet erg aantrekkelijk, dachten wij. Daarom hebben wij speciaal voor jou een lijstje opgesteld van de leukste items uit de woonwinkeltjes in het Tilburgse dwaalgebied.

1. Meneer en Mevrouw van Hout

Dit winkeltje met voornamelijk Scandinavisch design heeft ook buiten het Paasseizoen al allerlei leuke items in pastelkleuren, maar dit schattige beeldje van de Haarlemse zussen van  Lammers & Lammers is wel heel toepasselijk. Officieel is het de bedoeling dat je er een bloemetje in zet, maar met een gekookt eitje wordt het poppetje het ultieme paasaccessoire. Grappig feitje: De zussen gaan elke vorm van online communicatie uit de weg. Daardoor is het vrijwel onmogelijk om met ze in contact te komen. Meneer en Mevrouw van Hout is dan ook de enige winkel in de buurt die hun spulletjes verkoopt, vertelt eigenaresse Hanneke.

Pasen 1

2. Decennia design

Deze winkel is het walhalla van de woonaccessoires, waar moeten we uit kiezen? Deze schattige SPAARhaas van Kitchen Trend zal in elk geval niet misstaan in jouw woonkamer. Daarnaast zijn we in gedachten al bezig de kommetjes van Pomax te vullen met heerlijke tapas voor de traditionele paasbrunch. Serveer ze op de steigerhouten broodplank en jouw diner is helemaal af.

IMG_2472

3. KunstLicht

Of wat denk je van een heus paasbloemetje voor in een van deze potjes van Bosske. Een uniek design dat zo is ontworpen dat het water wordt opgeslagen in een waterreservoir waarbij het plantje beetje bij beetje water krijgt. Als je aankomende zaterdag een potje komt kopen, krijg je het bloemetje er zelfs gratis bij!

FullSizeRender

4. Pure Wood

Bij Pure Wood hebben ze een heel scala aan paasaccessoires. Fleur je tafel op met de prachtige kopjes en kommetjes en maak ‘m af met een van de geinige uiltjes. Wij zouden sowieso een bakkie komen doen met zo’n kleurrijke brunchtafel. Saillant detail: De winkel brengt verreweg de meeste producten uit onder hun eigen label ‘Pure Wood selection’, zo ook hetgeen hier op de foto.

IMG_2486

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter