Een industriële sfeer met de Metalo / Metalox serie

17 augustus 2017
Woonkamer

De industriële woonstijl is niet meer weg te denken uit de wereld van interieur en ook wij zijn er helemaal weg van. Rauwe meubels, onbewerkte materialen en stoere accessoires staan aan de basis van een industriële look, maar niet iedereen is gezegend met een gigantisch loft met blootgelegde bakstenen muren en een betonnen vloer. Daarom komt het vaak neer op de meubelstukken en details als je een industriële stijl wil neerzetten. En bij Korver Living shop je dé serie die jouw woning die stoere vibe gaat geven, namelijk de Metalo / Metalox serie van Henders & Hazel.

Je kunt de verschillende meubelstukken met elkaar combineren, wat voor een mooi geheel zorgt. Ook los zijn de producten een lust voor het industriële oog. Allen zijn ze gemaakt van eikenhout, waarbij de noesten en scheuren gewoon zichtbaar mogen zijn. Dankzij de metalen accenten onstaat een stoer meubelstuk dat robuust en rauw aandoet. We hebben onze favorieten uit deze serie voor je op een rijtje gezet:

Open kastsysteem

Metalo boekenkast // Deze open boekenkast is de perfecte opberger voor spullen die gezien mogen worden.

Eethoek

Metalox eettafel // Een robuuste eettafel met V-shape tafelpoten. Ook verkrijgbaar met X-shape poten.

Sidetable

Metalo dressoir // Een dressoir waar je ‘u’ tegen zegt! De metalen accenten springen direct in het oog en de kast biedt voldoende opbergmogelijkheden.

Vitrinekast

Metalo vitrinekast // Etaleer je mooiste servies of woonaccessoires in deze stoere vitrinekast met geïntegreerde led-verlichting.

Bloktafel

Metalo salontafel // Deze speelse salontafel op wielen is onmisbaar in een industrieel interieur. Ook verkrijgbaar in een kleinere, vierkante variant.

Wandkast

Metalo wandkast // Last but not least: deze stoere en functionele wandkast met open vakken die verlicht worden.

De Metalo / Metalox serie heeft naast bovenstaande pareltjes nog veel meer meubelstukken te bieden. Bekijk de complete collectie en maak jouw huis tot een waar industrieel paradijs. De shopt deze en talloze andere meubels bij Korver Living.

Korver Living
Leeghwaterstraat 95
Sliedrecht
Volg Korver Living op Facebook en Pinterest

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter