3x vliegensvlugge video’s: alles over de oktober woonmaand 2018

26 oktober 2018
Tapijtcentrum vt wonen&design beurs 2018

In dit blog laten wij je 3 heel toffe, vliegensvlugge video’s zien waardoor je binnen no-time alles weet over de allerlaatste trends en mogelijkheden op het gebied van vloeren, raamdecoratie en karpetten! (samenwerking)

Alles over wonen

Waar kun je nu beter wooninspiratie vinden, dan op de vt wonen&design beurs. Dit jaar stond Meubeltrack in samenwerking met Tapijtcentrum Nederland met een geheel eigen stand. Wat je misschien nog niet weet, is dat er 3 hele toffe video’s voor en tijdens de beurs zijn gemaakt. Wij laten je graag in 3D kennis maken met Tapijtcentrum Nederland. Zo wordt er extra ingezoomd op onze stand, vertelt marketing manager Joeri meer over het ontwerp en legt installateur Youri uit welke soort vloer en volgens welke manier deze is gelegd.

De woonmaand in vogelvlucht

Ben jij klaar voor een mooie samenvatting van de oktober woonmaand 2018? Kijk dan de onderstaande videoserie en sluit jouw oktober woonmaand af met een overdosis aan inspiratie en achtergrond kennis. Wat ga jij doen als je op zoek bent naar een nieuwe vloer, raamdecoratie of karpet? Juist, naar Tapijtcentrum Nederland natuurlijk! Kijk op de website voor een vestiging bij jou in de buurt.

#1 Wooninspiratie in de winkel

Tapijtcentrum Nederland verzorgt dit jaar de stand van Meubeltrack tijdens de vt wonen&design beurs. Neem een kijkje in de winkel in Best, waar marketing manager Joeri over het standontwerp vertelt.

#2 Tip top installatie op de vt wonen&design beurs

In de vorige video maakte we kennis met Tapijtcentrum Nederland. Installateur Youri laat zien én legt uit hoe hij de stand klaarmaakt voor de vt wonen&design beurs.

#3 Een stand volgens de allerlaatste woontrends

In deze laatste video is de complete inrichting van de stand, tijdens de vt wonen&design beurs te zien. Marketing manager Joeri vertelt over de bijzondere producten die in de stand zijn verwerkt.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Tapijtcentrum Nederland

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter