Hoe ‘t KLOQje thuis tikt…

30 oktober 2018
Kloq design wandklok

Je kent ze vast wel, een oude klok in de woonkamer of hal bij opa en/of oma. Vaak donkerbruin van kleur met een uurwerk van messing. Misschien ietwat oubollig, maar wij hebben daar iets voor ontdekt!

Kloq wandklok
kloq

In een nieuw jasje

Ontwerper Arjan nam een oude klok mee uit het magazijn van zijn vader. Stripte deze volledig en gaf er zijn eigen draai aan. Tadaa, een superstrakke en kleurrijke klok die past in iedere ruimte. Want deze toffe eyecatcher wil je zeker niet verstoppen. Ben jij nog op zoek naar een uniek cadeau voor de feestdagen? Zet deze dan maar op je wishlist!

Kloq in de woonkamer
Roze kloq

..tikt het nergens

Het leukste van KLOQ is misschien wel het kunnen samenstellen van jouw eigen superhippe klok! Er zijn verschillende kleuren mogelijk, waarbij je ook je eigen kleur voor het uurwerk kunt kiezen. Door de eenvoud van de klok en tegelijkertijd de herinnering die hij oproept, gaan oude tijden weer herleven. Ohja, niet vergeten; KLOQ is gemaakt van FSC gekeurd berkenhout. Goed voor jou én goed voor de natuur.

Kloq en IXXI
Donkerblauwe kloq

Over Kloq

KLOQ is een ontwerp van Arjan Ros. Zijn vader was horlogemaker, waardoor hij al op jonge leeftijd een liefde voor uurwerken ontwikkelde. Hij kon het dan ook niet laten om een oude klok uit het magazijn van zijn vader mee te nemen en deze helemaal te strippen en verven. Hierna was de allereerste KLOQ geboren! Wil je nu een kijkje nemen in de winkel of op zijn werkplaats in het Haagse ‘Makerskwartier’? Dat kan! Van donderdag tot en met zaterdag tussen 12.00 uur en 17.00 uur.

Shop deze stijl

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter