Velvet is here to stay

2 november 2018
hd_e15_sf0110_pi

De velvet trend lijkt vooralsnog even aan te houden, dus leek het ons tijd om een aantal items in dit chique stofje uit te lichten. Dan hebben we ‘t uiteraard niet over kleding (welke overigens ook in overvloed verkrijgbaar is in velvet), maar over interieur items. We verzamelden de mooiste banken, stoelen én kussens van dit moment. 

HK Living - gele bank

Velvet banken

Een absolute topper in je interieur is een velvet bank, zoals deze hierboven van HK Living. En ben je gezegend met een gezonde dosis lef, dan kies je voor een kekke kleur. Het mag! Wat vervolgens ook meteen mooi meegenomen is, is het wegblijven van keuzestress wat kleuren betreft. Je kunt je hele interieur namelijk aanpassen op de kleur van je pronkstuk. Als je durft.. Is geel je toch iets té veel van het goede, kijk dan eens naar onderstaande opties:

Shop deze stijl:

HK Living - Comfort Kit

Velvet stoelen

Vanuit de banken gaan we door naar een ander soort zit-meubilair: stoelen. Het wereldwijde web van interieurdesigners ontploft van fancy velvet stoelen in alle soorten en maten. Voor ieder is er wel wat wils en dat maakt de keuze waarschijnlijk niet makkelijker. Voor deze keer hebben we drie fijne exemplaren in een groen tintje uitgezocht. En is groen toevallig net niet je ding, dan kun je dezelfde variant vast en zeker ook nog in een ander kleurtje op de kop tikken. Succes!

Shop deze stijl:

HK Living - hoopje kussens

Velvet kussens

Mocht je nou niet meteen zoveel velvet willen toevoegen aan je interieur, dan kun je dat ook op een subtiele manier doen door middel van een kussen. Een kussenhoes is eenvoudig te vervangen en bij een compleet bankstel is het natuurlijk iets lastiger om te switchen van look. Een velvet kussen is overigens ook een fijne toevoeging aan je bank an sich, want het stofje is heerlijk zacht. Overgehaald? Dan is een van onderstaande opties wellicht iets voor jou:

Shop deze stijl:

Meer velvet-inspo? Volg Meubeltrack dan ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Beeld: Cover: House Doctor // 1, 2 & 3: HK Living

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter