De badkamer stylen doe je zo!

5 november 2018
Badkamer_styling_ferm_living

De badkamer, hoogstwaarschijnlijk dé ruimte waar je het minste van je tijd doorbrengt. Toch kun jij super simpel jouw badkamer een interieurboost geven. Hoe? Gebruik een aantal toffe stylingitems en maak van het vergeten hokje een sfeervolle ruimte! Tijd voor optimale ontspanning.

Badkamer inspiratie
Ferm Living gouden spiegel

Spiegeltje spiegeltje…

Een spiegel is superhandig! Je kunt het mooi als stylingsobject gebruiken zowel aan de muur als op, bijvoorbeeld, de wastafel. Dit toffe spiegeltjes is van messing, hét materiaal wat zeker in het interieur (en dus ook jouw badkamer) niet mag ontbreken! Dan rest er nog maar één vraag; spiegeltje, spiegeltje aan de wand/in mijn hand, wie is het mooiste van het land…?

Ferm Living opbergen
Ferm Living wastas

Sfeervol opbergen

In de badkamer heb je al snel rondslingerende spulletjes. Denk aan heen haarborstel, douchegel, make-up, scheerspullen om de bodylotion niet te vergeten. Hoe tof zijn deze stijlvolle opbergers. Maak met de het wandbord een perfect gestijlde eyecatcher in jouw badkamer. Heb je spullen die je liever uit het zicht wilt? Of een grote berg met vuil wasgoed? Gebruik dan een van deze toffe opberg/wasmanden. Binnen 3 tellen is jouw badkamer weer helemaal spik en span, weg rondslingerende spullen!

Ferm Living badkamer setting
Ferm Living Badkamer accessoires
Ferm Living douchegordijn

Hang het aan de muur

Hoe tof zijn al deze spullen aan de muur. Je hoeft dus echt niet meer per se een kastje in de badkamer. Je kunt ook prima een hele mooie wall of fame creëren met de meest toffe producten. Zo heb je helemaal jouw eigen touch. Ohja, douche jij nog achter een douchegordijn? Ook dat kan tegenwoordig ultra hip! Kies bijvoorbeeld een douchegordijn met een kekprintje. Dat maakt van douchen sowieso een feestje!

Shop deze stijl


Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Beeld: Ferm Living

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter