Hotspot: Conceptstore My Deer’s in Haarlem

11 november 2018
My Deer's Haarlem

Op zoek naar een leuke stad om een dagje te verdwalen? Dan raden wij zeker de prachtstad Haarlem aan. En als je daar dan toch bent, neem dan meteen een bezoekje aan dé conceptstore in harte binnenstad: My Deer’s.

My Deer Art Shop
My Deers posters

Stijlvolle prints

Stijlvolle prints voor aan de muur. In My Deer’s vind je een overvloed aan de meest prachtige prints in allerlei formaten. Fan van subtiele lijnen, lichte kleuren en planten? Dan ga je bij My Deer’s sowieso niet zonder lege handen de deur uit! Je kunt kiezen uit art prints, mini art prints of de art line collectie. Wat is jouw favoriet?

My Deer's Interieur
My Deer's Art Shop Haarlem

Hebbedingetjes voor je interieur

Naast talloze fijne prints vind je in deze conceptstore in hartje Haarlem ook heel veel fijne interieur hebbedingetjes. Uiteraard alles passend bij de stijl van de prints. Kenmerken voor deze fijne spulletjes zijn groen, hout, minimalistisch en voor fijne prijsjes. Binnenkort iemand jarig of alvast interieurwaardige kerstcadeautjes shoppen? Wandel dan zeker even binnen voor een uniek en stijlvol presentje!

Conceptstore Haarlem

Oase aan rust

Heb je de halve stad al doorgeslenterd en ben je even op zoek naar rust? Dan vind je deze hier zeker! Alle basic kleuren en materialen sluiten feilloos op elkaar aan. Dit zorgt voor een warme en rustige sfeer. Droom weg tussen alle fijne spullen en laat je inspireren door al het moois. Zeker weten dat jij deze oase van rust ook meer naar huis wilt nemen.

Maaike Koster My Deer's

Over My Deer’s

My Deer’s Art Shop is een idee van de Nederlandse ontwerpster, interieurdesigner én onderneemster Maaike Koster. Maaike heeft haar grootste passies en ideeën omgezet naar inspirerende interieur concepten en authentieke kunst. Haar inspiratie? Die haalt ze voornamelijk uit de natuur! Daarna gaat ze aan de slag met waterverf en maakt de meest toffe creaties. Daarom zijn ook alle prints uniek en dus limited edition. (Dit kun je zien aan een handgeschreven nummer op de poster.)

Hier kun je My Deer’s vinden
Schagchelstraat 12
2011 HX Haarlem

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter