10x inspiratie voor de neutrale babykamer

26 oktober 2017
groen

In verwachting? En weet je nog niet of het een jongen of meisje wordt? Kies dan voor een unisex of genderneutrale babykamer. Als je je gaat oriënteren op dit soort kamers, kom je al gauw uit bij groene (pastel)tinten. Dat het ook anders kan bewijzen deze prachtige kamers waar gebruik wordt gemaakt van verschillende soorten behang, een apart vloerkleed, toevoeging van natuurlijke elementen of dieren (in de vorm van knuffels of posters). Na het zien van deze babykamers kun je vast niet wachten om zelf aan de slag te gaan!

theglitterguide

gender-neutral-nursery-baby-boy-sarahshermansamuel

zwart wit simpel

CM2014_1-7428_opt

dieren

cactus

hout
plankjes

painted bed

DIY tip: Is het je ook opgevallen dat de meeste bedjes wit of neutraal van kleur zijn? Maak ‘m matchend met andere items in de babykamer en doe er een likje verf overheen in een kekke kleur, zoals het voorbeeld hierboven.

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie <3

Beeld: 1. makeover // 2. the glitter guide // 3. sarah sherman samuel // 4. pinterest // 5. charleston // 6. laure joliet // 7. sarah sweeney // 8. calivintage // 9. inspired by this // 10. inside out

Kijk ook eens naar

2 Reacties

 • Reply Nicky 9 oktober 2018 at 20:01

  Beste meneer/mevrouw,

  Ik ben op zoek naar het vloerkleed van 1 van de neutrale kinderkamers hierboven. Alleen kan hem nergens vinden. Het gaat om de foto waar ook de cactus op staat en de poster met wild& free. Ik hoop dat u mij kunt helpen.

  Met vriendelijke groet,

  Nicky

  • Meubeltrack
   Reply Meubeltrack 11 oktober 2018 at 13:59

   Hi Nicky,

   Het vloerkleed is van Urban Outfitters, maar is helaas niet meer verkrijgbaar..

   Met vriendelijke groet,

   Eva van Meubeltrack

  Laat een reactie achter