Vloerkleden waar je trouwe onderdanen blij mee zijn

26 oktober 2017
Carrousel-onder-vtwonen-Amsterdam_4-980x640-613x400

Je komt thuis, trekt je schoenen uit en dan sta je ineens op een koude vloer. Niet fijn. Regel voor jezelf daarom een betere ondergrond voor je trouwe onderdanen, die tegelijkertijd wat toevoegt aan je huis. We verzamelden een aantal laag- en hoogpoligen om een van de grootste oppervlaktes van je huis aan te kleden.

Laagpolig = praktisch

Een doorleefde mat met een laagpolig tapijt is allereerst makkelijk schoon te houden. Even een stofzuiger eroverheen en that’s it. Als je allergenen of huisdieren hebt is deze soort wellicht ook iets voor jou. Onderstaand exemplaar past goed bij het strakke design van de kamer, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat je voeten niet steeds bevriezen op de betonnen vloer.

3

Houd je van Perzische tapijtjes? Ze hoeven er niet standaard uit te zien alsof ze rechtstreeks uit het Midden-Oosten komen. Kijk maar eens naar deze variant die enigszins doorleefd is. En in een huis mag geleefd worden, toch?

2

Knuffelmat

Knuffelmatten zijn meestal hoogpolig en daarom uitermate geschikt om bijvoorbeeld een boek op te lezen voor je denkbeeldige openhaard. Een hoogpolig vloerkleed straalt luxe uit en voelt zacht aan onder je voeten. Ze zijn iets minder gemakkelijk schoon te houden, maar bij een wollen kleed – zoals onderstaande – is een natuurlijk vetlaagje aanwezig, waardoor vuil minder snel hecht. Pluspunt!

4

Zwart/wit is altijd goed

Dat zwart/wit in vrijwel ieder interieur past laat deze geruite mat wel zien. Hij is – als je sociale media mag geloven – razend populair onder menig interieurblogger en -liefhebber. Lekker meegaan met de meute is niet saai, je combineert deze matching-pro makkelijk met een opvallende kleur, zoals okergeel of blauw.

1 nog 1

1

Volg Meubeltrack ook op Instagram en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie.

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter