Jouw stekkie, maar dan milieuvriendelijk

23 april 2018
WHD-2018-Leeg-1440x600-c-default

Kan jij ook gek worden van alle (hoge) vaste lasten die je eigen huis met zich meebrengt? Goed nieuws! Het kan in veel gevallen wel wat goedkoper. En duurzamer. Ben jij even goed bezig!

Als Tilburger in hart en nieren kan het bijna niet anders dan dat je veel geld uitgeeft aan gezelligheid. Maar na het kopen van een huis is er een deel van je inkomen dat aan andere (minder leuke) dingen uitgegeven moet worden. De tijden dat geld gespendeerd kon worden aan enkel eten, terrasjes en uitgaan is dan toch echt voorbij. Want nu kloppen bijvoorbeeld ook de hypotheek en de rekening voor het gas, water en licht aan bij je portemonnee.

Doe de test

En dan nu het goede nieuws: jij kunt maandelijks tientallen euro’s gaan besparen! Om de energierekening te verlagen is het een goed idee om je huis energiezuiniger te maken. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor het milieu. Hoe energiezuiniger je huis, hoe fijner dit is voor je portemonnee en de wereld. Kijk, daar houden we van! Maar waarop kan jij nou het beste besparen? Elk huis is anders en niet iedere vorm van isolatie zal geschikt zijn voor jouw persoonlijke situatie. Met de woningtest van Natuur & Milieu weet je binnen vijf minuten waarop jij flink kan gaan besparen en wat je ervoor moet doen. Je hoeft alleen maar wat gegevens over je huis in te vullen en er rolt een passend advies uit. Zo gepiept dus!

Woningtest

Korting pakken

Nu je weet wat je energielabel is en wat de actiepunten zijn, komt het moment dat je er ook echt wat aan kunt gaan doen. Naast dat het milieu heel vrolijk zal worden van het energievriendelijker maken van je huis, is het uiteindelijk ook voordeliger voor de portemonnee. Vooral als je voor 30 april een offerte aanvraagt. Tot die tijd krijg je namelijk 15% korting op het isoleren van je Tilburgse stekkie. Mooi meegenomen dus!

Isoleren, hoe dan?

Om je meer te verdiepen in de manieren die er allemaal zijn om je huis beter te isoleren, kan je een kijkje nemen op de website van Natuur & Milieu. Zij hebben dit alles duidelijk voor je op een rijtje gezet.

Interactief-huisje-719x562

Een huis voor de toekomst

Kortom: isoleren zorgt niet alleen voor een warme jas rondom je huis, maar biedt jou als bewoner zoveel extra voordelen. Na een paar berekeningen zal je vanzelf zien dat isoleren wel degelijk de moeite waard is. Én je zult (bijna) nooit meer last van koude voeten hebben, finally!

Afbeelding1-479x576

Dit blogbericht is tot stand gekomen in samenwerking met Natuur & Milieu.

Bezoek de website van Slimwoner Tilburg
Doe de woningtest!
Bekijk de verschillende isolatiemogelijkheden

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter