Aan alle schone slapers: heb jij al een hoofdkussen op maat?

24 april 2017
Cover2

Slapen, we houden ervan! Niet alleen is het heerlijk om lange ochtenden in bed te toeven zonder die verschrikkelijke wekker, maar ook is slapen essentieel. We zullen je een lesje in gezondheidzorg besparen, iedereen weet tenslotte dat je je slaapje méér dan nodig hebt. Maar wat we wel graag willen benadrukken, is hoe belangrijk je hoofdkussen is voor een goede nachtrust. En ja, dat hoofdkussen wordt nogal eens onderschat.

Bed

Vergelijk het kopen van een nieuw kussen eens met het uitzoeken van een paar schoenen. Je weet welke maat je hebt, dus als je een schoenenwinkel binnenkomt loop je al gauw naar het rek met jouw maat. Je koopt niet random een paar schoenen om thuis pas te testen of ze passen, toch?! Zo zou het ook moeten gaan bij het uitzoeken van een kussen, maar veel mensen hebben geen idee dat er zoiets bestaat als een ‘kussenmaat’.

We spraken met Thijs van der Hilst van Kussen op Maat, gespecialiseerd fysiotherapeut in nek- en schouderklachten. Klinkt serieus, is het ook. Veel mensen hebben namelijk een verkeerde houding tijdens het slapen of ondervinden klachten aan hun nek, schouders of rug. Daarom ontwikkelde Thijs een speciaal kussen, dat helemaal op maat gemaakt is en dus jouw nek en hoofd perfect ondersteunt. Hierbij kijkt hij niet alleen naar je lichaamsafmeting, maar ook naar o.a. je favoriete slaaphouding en de hardheid van je matras.

inline_kussen

Het hoofdkussen is gemaakt van traagschuim, waardoor de druk van je hoofd en nek wordt verdeeld. Heb jij last van nekklachten of wil je simpelweg een gezonde nachtrust? Dan is dit kussen zeker het proberen waard! Sterker nog: je mag het kussen 14 dagen gebruiken om te testen of het ook voor jou werkt. Is het toch niet helemaal jouw ding? Dan stuur je het kussen binnen 14 dagen retour en zit je nergens aan vast. Slaap jij met het kussen als een roosje en merk je het verschil in je lichaam? Dan betaal je pas ná het proefslapen. Handig!

Het kussen is te bestellen in 2 maten, namelijk 60 x 40 cm (normaal hoofdkussen) en 40 x 30 cm (reismodel). Er zit een afritsbare sloop bij en je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je eigen sloop te gebruiken. Want tja, het moet er natuurlijk ook leuk uitzien in je slaapkamer ; )

Ben jij benieuwd en wil je het kussen ook zelf proberen? Héél goed idee, want wie ‘t niet probeert weet ook niet of het helpt. Het enige wat je even moet doen, is je maten opnemen. Met dit stappenplan heb je dat gelukkig zo gedaan en kan jouw maatwerk kussen samengesteld worden! Laat je het liever door een professional opmeten? Dat kan ook, en wel op deze locaties en verkooppunten.

Een gat in de dag slapen én lekker uitgerust wakker worden, dat willen we toch allemaal? Goedemorgen!

Kussen op Maat
Meet- en verkooppunten
Volg Kussen op Maat op Facebook

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter