Maak je eigen home office en rock de thuiswerkdag

25 september 2017
Cover

Thuiswerken. Dat doen we allemaal wel eens toch? Waarschijnlijk zit je aan je keukentafel en staat er niets meer dan een laptop en een (inmiddels lauwe) kop koffie op tafel. Niet zo’n inspirerende plek dus. Als je regelmatig thuiswerkt kun je ook eens denken aan het opfleuren van je eigen home office. Werkt wel zo prettig!

Naast dat het van belang is dat je een goede zitplek en bureau/tafel hebt, kun je je tijdelijke werkomgeving aankleden met een mooie lamp voor voldoende licht, een plant voor de frisse lucht of bijvoorbeeld een laptopstandaard, zodat je rug en nek geen spijt krijgen van deze thuiswerkdag.

Voor voldoende productiviteit zorg je dat je werkplek to be ook overzichtelijk en geordend is, dus slingerende items van het huishouden berg je netjes op. Nog op zoek naar inspiratie voor je eigen plek? We hebben een aantal voorbeelden verzameld van home offices om jaloers op te zijn.

1.

2.

3.

4.

5.

Processed with VSCOcam with a6 preset

8.

9.

10.

11.

7.

DIY tip: In plaats van een laptopstandaard, zoals op bovenstaande foto, kun je ook kiezen voor een aantal boeken (of een stapel tijdschriften) om je laptop de juiste hoogte te geven. Portemonnee blij, jij blij. En ziet er nog leuk uit ook!

Beeld: 1. the every girl //  2. west elm //  3. emily henderson // 4. domino //  5. bloglovin //  6. home design ideas //  7. belathee //  8. tumblr //  9. van mariel //  10. interior god //  11. bloglovin

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter