Maandag wasdag: 12x de mooiste wasruimtes in huis

10 april 2017
Cover

De wasmachine. Velen van ons zullen er een haat-liefde verhouding mee hebben. Want toegegeven, je kan je tijd wel beter besteden dan al wassend en strijkend. Maar een wasje draaien is absoluut geen straf als je één van onderstaande wasruimtes in je bezit hebt. Wát een plaatjes! Daar zouden wij maar al te graag wat stapels kleding wegwerken. 

De wasruimte hoeft niet alleen maar praktisch te zijn. Net zoals de wc valt de wasruimte in de categorie ondergeschoven kindje qua interieur. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Wekelijks zal je toch meerdere keren in deze ruimte te vinden zijn, of je het nou leuk vindt of niet. Maak het jezelf wat makkelijker en tover de ruimte om in een kamer waar je graag bent. Dat zal ervoor zorgen dat de was doen een pretje wordt en je niet meer weg wil bij de wasmachine, zal je partner misschien ook niet zo erg vinden :) .

Een leuke wasmand, mooie planten en een stijlvol kleedje zullen al wonderen doen! Bekijk de onderstaande foto’s en gebruik ze ter inspiratie voor jouw nieuwe, stijlvolle wasruimte.

https://www.instagram.com/vintagerevivals/

Photo: Mandi Gubler | Fearless DIY’er

https://blog.scoutandnimble.com/what-were-loving-now-shiplap-walls/#prettyPhoto

Photo: Scout & Nimble | Jesse & Sam Bodine

3.

4.

Photo: Homes to love

laundry room ideas

Photo: Architectural Digest

7.

The Midway House: Mudroom

Photo: Studio McGee | The Midway House: Mudroom

http://www.monikahibbs.com/a-laundry-room-mud-room/

Photo: Monika Hibbs | A Laundry Room – Mud Room

12.

Photo: Karwei


Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Beeld: 1. vintage revivals //  2. scout and nimble //  3. bloglovin //  4. inside out //  5. architectural digest // 6. archiproducts //  7. studio mcgee //  8. monika hibbs //  9. homedit //  10. karwei

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter