Maak je wastafel compleet met een strakke mengkraan

27 maart 2017
3.

Dit blogbericht is tot stand gekomen in samenwerking met  soak.nl

Kranen voor aan de wastafel zijn er in talloze soorten en maten. Simpel en strak, elegant of juist vintage… bedenk het maar en er is een kraan die aan je wensen voldoet. Eerlijk is eerlijk, ook wij kijken graag naar oogverblindende plaatjes op Pinterest met gouden, zwarte en koperen kranen. Maar niet elke badkamer leent zich voor zo’n uitgesproken look en niet iedereen wordt hier wild van. Daarom, een ode aan de ‘normale’ wastafelkraan!

Op zoek naar een nieuwe wastafelkraan

Het is zover: je gaat de badkamer eens goed aanpakken. Een nieuwe wastafel staat op je wishlist, net als een mooi en functionele wastafelkraan. Waar te beginnen? Als het om kranen gaat, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden:

Materiaal. Je wil immers niet dat je kraan na een tijdje begint te roesten. Kies daarom voor een verchroomde kraan. Ook is chroom gemakkelijk schoon te houden. Scheelt jou weer uren schrobben!

Kwaliteit. Ja, een supergoedkope kraan zal misschien aantrekkelijk klinken. Maar let wel op dat je kiest voor A-merk kwaliteit. Want druppelende kranen, daar zit niemand op te wachten.

Funtionaliteit. Klinkt misschien bijzonder, het is immers ‘maar een kraan’. Toch geldt: hoe makkelijker het werkt, hoe meer plezier je ervan hebt. Draaiknoppen om warm en koud water te mengen zien er prachtig uit, maar heb jij ‘s ochtends zin om minutenlang knoppen te draaien tot het water de juiste temperatuur heeft? Just saying : )

Uiterlijk. Want natuurlijk wil je dat je kraan er strak bij staat en bij de badkamer past. Zilveren exemplaren zijn vaak het meest gangbaar en passen in vrijwel elke badkamer. Dat bewijzen deze prachtplaatjes wel:

Combinatie 1

Combinatie 2

Wat je stijl ook is, de basic mengkraan does the job! Nu nog even kiezen uit de honderden verschillende modellen ; ) Als wij een suggestie mogen doen; wij gaan voor de Gladstone II mengkraan! Waarom? Hij voldoet aan alle bovenstaande eisen, is simpel en toch stijlvol én is superfijn geprijsd: standaard voor €39,99!

3.

Volg Meubeltrack ook op Instagram, Pinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie <3

soak.nl
Bekijk alle kranen van soak.nl
Volg soak.nl op Facebook en Pinterest

 

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter