All I want for Christmas is… kerstversiering van HEMA!

7 december 2016
Hema cover

Heeft de Sint het land nog maar nét verlaten, staan de kerstballen alweer klaar om van zolder gehaald te worden. En tja, daar kijken wij stiekem al héél lang naar uit! Want hoe gezellig is het elk jaar weer opnieuw om de kerstboom op te tuigen en je huis van gezellige kerstornamenten te voorzien?! Wij konden niet wachten en haastten ons naar de HEMA, want als je ergens goed slaagt voor je kerstversiering dan is het daar wel! Dus heb jij nog geen dozen vol kerstspullen klaarstaan of wil je simpelweg eens wat nieuws in de boom hangen? Laat je dan inspireren door deze té leuke kerstaccessoires!

Slingers totaal

Met deze sierlijke slingers maak je dat ene stukje muur helemaal kerst-proof! Kies voor sterretjes, dennebomen, sneeuwvokken, rendiertjes of kerstfiguren. Verkrijgbaar in allerlei kleuren, dus combineer er lustig op los!

Lijn

Dieren

Beestenboel in je kerstboom! Als je deze dierlijke versiersels afwisselt met kerstballen krijgt je boom een extra boost én het is leuk om naar te kijken. Eekhoorntjes op de takken, een hert in een glazen kerstbal, de witte uil op stok of ga voor een vleugje goud van de vogels.

Lijn

Krans

Een warm welkom aan je voordeur met deze kerstkrans met 30 LED lampjes. Extra handig: de krans heeft een timer en is geschikt voor buiten. Nóg beter is dat je nu korting krijgt!

Lijn

Kaarsen

Creëer je eigen Winter Wonderland met deze gezellige kaarsvaasjes! Met de kaarsjes kom je in een mum van tijd in de kerstsfeer en ze staan superleuk op tafel tijdens het kerstdiner. Ideaal!

Lijn

Rendier eik

Dit diervriendelijke, houten rendierhoofd zal het pronkstuk aan je muur zijn! Extra groot en makkelijk zelf in elkaar te zetten, maar natuurlijk ook geschikt om als cadeau te geven tijdens de feestdagen.

Lijn

Kussens

Na het kerstdiner plof je heerlijk in de bank om uit te buiken… op deze fijne kerstige kussens! Ga voor een groene denneboom, rode rendiertjes, kerstbomenprint of een wit zigzagdessin. Of gewoon allemaal als je niet kan kiezen, want tja… kussens heb je nooit genoeg!

Lijn

Cadeau

Wát een cadeautje! Nog wat plek over op een tafeltje of kastje? Dan is deze kerstverlichting de perfecte opvulling! Ook is het mogelijk om het exemplaar buiten op te hangen. Té leuk!

Lijn

Pieken

Geen kerstboom zonder piek! Of je nu kiest voor een klassieke piek of een ster met led-verlichting, je kerstboom zal prachtig shinen in je woonkamer.

Lijn

Het mag duidelijk zijn: de feestmaand is volop in gang en dus is het de hoogste tijd om ook je huis in kerstsferen te brengen. Slaan de kerstkriebels bij jou ook zo toe en kan je niet wachten tot het groene gevaarte weer opgetuigd kan worden? Haal dan alvast jouw kerstornamenten, -versiersels en -verlichting in huis met HEMA. Dus, let it snow and have yourself a merry little Christmas; aan je decoratie zal het niet liggen!

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter