Alles wat je nodig hebt voor een stoere jongenskamer

26 juli 2018
6296413347325cfc37ed60087b279188

Of je nu een klein jongetje thuis hebt of inmiddels al een tiener, een stoere jongenskamer willen ze allemaal!

Er zijn verschillende elementen nodig om er ook écht een stoere jongenskamer van te maken. Want als we stoer willen, dan gaan we er ook helemaal voor! Geen half werk, maar kamers met een bakstenen muur, half-afgebladderde kasten en donkere kleuren. Jep, dat is wat we willen!

ensuus_boysroom

Een stoere kleurcombinatie vraagt om lef. Combineer basic wit met een toffe knalkleur zoals, kobalt blauw, okergeel, oranje of donkergroen. En door de rest wit te laten, springt die knal kleur er juist extra uit. Yes, dat willen we. Oh en kleur is ook onmisbaar op een kinderkamer. Niemand wil toch slapen in een witte kamer?

mirjamhart_stoere_tienerkamer

kinderkamerstylist.nl

Styling is key

Wat een slaapkamer ook stoer maakt, is de styling. Waar er bij een meisjeskamer een overvloed is aan accessoires, is dat bij jongens vaak het tegenovergestelde. Strakke, maar vooral grote accessoires geven de kamer namelijk die stoere look die we willen. Of je nou een rockgitaar, boksbal of legerkist wilt hebben maakt niets uit. Desnoods neem je het allemaal.

Wat je ook nog kunt doen om de stoere kamer tot the next level te brengen is kiezen voor een tof behang. Waar eerst vooral de verfpot tevoorschijn kwam, is nu het behang weer terug van weggeweest. Verschillende prints zijn in een hip, nieuw jasje gestoken waarbij het niet gek genoeg kan.

woontrendz_jongenskamer

Wens van de tiener

Voor de tieners is vaak zwart een populaire kleur. Om ervoor te zorgen dat het niet echt een zwart-wit wereld wordt, is een toffe kleur of een behangetje op de muur een aanrader. Donkerblauw is vaak ook een prima vervanger voor zwart en je kunt het prima met elkaar combineren!

Daarnaast is een bureau al snel een onmisbaar item. Een degelijk, oud grenen bureau is alles behalve hip. Tenzij het een afgebladderd blad heeft en er verweerd uit zit. Dan is het juist super stoer. Op het bureau of in de kast kunnen allerlei stoere spullen pronken, zoals boeken, tijdschriften of een klok. Oh, en wanneer de kamer niet is opgeruimd draagt dit nog extra bij aan het stoere uiterlijk (sorry pap en mam).

Zeker weten dat iedere stoere jongen (of meisje) hier blij mee is!


 

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Beeld: Cover. Karwei // 1. ensuus (@ensuus) // 2. eengoedverhaal.nu (@Mirjam_hart)  // 3. Kinderkamerstylist.nl   // 4. Woontrendz

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter