Ben jij klaar voor de Tapijtcentrum oktober woonmaand?

27 september 2018
Tapijtcentrum woonkamer styling

Het is bijna oktober en dat betekent dat de woonmaand 2018 van start gaat. Deze maand zit boordevol inspiratie op het gebied van de laatste woontrends. Ben jij klaar voor een voorproefje? (samenwerking)

Tapijtcentrum_oktober_woonmaand

Tapijtcentrum Nederland op de vt wonen & design beurs

Waar kun je de oktober woonmaand nu beter aftrappen dan tijdens de vt wonen & design beurs? Van 2 tot en met 7 oktober staat RAI Amsterdam helemaal in het teken van inspiratie en trends op het gebied van wonen. Ook Tapijtcentrum Nederland is hier, in samenwerking met Meubeltrack, terug te zien. Zien wij jou daar? Hal 11, stand 11.0039.

Tapijtcentrum_vloeren_woonmaand

Woonmaand in de winkels én online!

Naast de vt wonen & design beurs staan ook de winkels en online shop van Tapijtcentrum Nederland de komende maand in het teken van de woonmaand. Laat je inspireren in één van de winkels of kijk op de website! Zo ben jij binnen no-time op de hoogte van de laatste woontrends op het gebied van vloeren, raamdecoratie, karpetten en traprenovaties. Wist je dat de vestiging in Best zelfs 10.000 m2 aan Meubelinspiratie heeft? Een geheel nieuw interieur is hierdoor te vinden onder één dak!

donkergrijze_gordijnen_tapijtcentrum
Tapijtcentrum_lichte_gordijnen

5x verrassende gordijnen

Met de donkere dagen in het vooruitzicht, is het fijn om ‘s avonds de gordijnen dicht te trekken. Of je nu voor stoer of elegant gaat, een eyecatcher wordt het sowieso! Eigenzinnige patronen en warme kleurencombinaties zijn dé trends in het moderne interieur. Daarnaast krijg je tijdens de woonmaand een gratis gordijnrails (tot 5m), bij besteding vanaf €350,- euro.

Tapijtcentrum_houten_jaloezieen

Wat je kunt verwachten

De woonmaand is een feestje en daarom heeft Tapijtcentrum Nederland een aantal hele fijne acties, waardoor je helemaal klaar bent voor het najaar. Zo krijg je 15% korting op alle meeneem karpetten (nooit meer koude voeten!) en wordt er 30% korting op alle Bandalux houten jaloezieën gegeven. Nieuwsgierig naar alle andere trendy aanbiedingen? Bekijk dan de online folder!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Tapijtcentrum Nederland

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter