Binnenkijken bij een multimiljonair

28 maart 2018
cover

Misschien wel het duurste huis wat je ooit van binnen gaat zien: dit plaatje is miljoenen waard.

Een penthouse midden in de stad is sowieso al knaken waard, laat staan in de meest bekende en chique straat van Hong Kong. Om hier te wonen moet je diep in de buidel tasten, en gezien het feit dat het miljoenen kost, zal dat ook zeker gedaan worden. Net zoals de buren waarschijnlijk, een woning in deze straat gaat namelijk voor gemiddeld €6.751 per maand de deur uit.

De buitenkant zelf ziet er al beeldig uit, maar ook de binnenkant is zeker de moeite waard. Tijd om te kijken naar hoe deze dure vierkante meters eruit zien.

Alles in deze badkamer ademt luxe. De muren, vloer en zelfs wasbakken zijn van marmer gemaakt, en dan hebben we het nog niet eens gehad over de enorme spiegels, het losstaande bad en de ruimte die je er hebt. Oh, en vanuit je slaapkamer stap je hier zo naar binnen. Ideaal toch?

1

Zelfs de hal naar buiten toe ziet er gelikt uit, met het bonzai-boompje als echte eyecatcher.

2

Kijk even naar het uitzicht dat je hebt als je ‘s ochtends wakker wordt in de master bedroom. Zo zie je maar weer dat ook een penthouse midden in de stad uitzichten kan hebben op prachtige landschappen.

4

Echt alles zit er op en er aan, zelfs een privé lift die je naar je penthouse brengt vanuit de lobby. Geheel gestyled met fluwelen plafond en marmeren vloer. Wat wil je nog meer?

5

Zou de tafel altijd zo netjes gedekt staan? Wij zouden dat wel snappen, het ziet er toch ook helemaal geweldig uit.

8

Ook op de inrichting buiten is zeker niet bespaard. Alles is werkelijk perfect op elkaar aangepast, de ‘green walls’ matchen perfect bij de lounge sets en overige attributen op het dakterras. En ook met de prachtige omgeving is rekening gehouden in het ontwerp.

3

Een zwembad(je) hoort er natuurlijk ook bij. Wel gedeeld met andere bewoners, dat dan wel… Maar ja, als dat het enige is.

7

Op het uitzicht alleen al zou je toch verliefd worden? Werp één blik naar buiten, en je waant je meteen in het bruisende leven van Hong Kong.

6

Mocht je ergens nog een smak geld hebben liggen, is dit wat je er zoal mee kunt doen. Best prima toch?

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Bron: Forbes

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter