De mooiste cadeaus voor jouw Valentijn

2 februari 2018
Hummingbird wafels

De meest romantische dag van het jaar staat weer voor de deur. We hebben het – natuurlijk – over Valentijnsdag! Mocht je nog een reden zoeken om ongegeneerd klef te zijn, dan is dit hét moment. Met het oog op deze liefdevolle dag, verzamelden we fraaie cadeau’s, romantische woonitems en baksels gevuld met liefde. De enige die dán nog voor een verrassing komt te staan, is jouw zorgvuldig uitgekozen Valentijn.

Xenos foto

// CADEAUS VOOR HEM ÉN HAAR

Het gros van de Valentijn-cadeaus zijn rood/roze gekleurd, vandaar dat we de categorieën ‘man & vrouw’ even samenvoegen. Het mooiste van een cadeau is namelijk de gezamenlijke herinnering óf de herinnering die je eraan overhoudt. Wat dacht je van een fotolijstje met daarin een foto van jullie samen? En dat je niet meteen je zakken hoeft te legen voor deelname aan deze roze dag moge hiermee duidelijk zijn. Een liefdevol gebaar zegt zoveel meer! 

Deze fotolijst van glas en metaal is door zijn afmeting uitermate geschikt voor een dubbelportret. Heb je deze nog niet? Dan kun je ‘m ook gebruiken voor een mooie gedroogde bloem. Origineel!

Kaartketting samengevoegde foto

Al veel foto’s met je geliefde en kun je absoluut niet kiezen? Kies dan voor een metalen kaartketting en breid je collectie visuele herinneringen aan elkaar zonder moeite uit.

Ken je je (wellicht toekomstige) wederhelft nog niet zo goed? Dan speel je sowieso op safe met deze basis zwarte fotolijst. Doet het altijd goed.

// ROMANTISCHE WOONITEMS

bakkerskast 2

 Geef al je fotolijstjes, valentijnskaarten en geurkaarsen een mooie plek op deze bakkerskast! Hij is verkrijgbaar in het wit of zwart én in verschillende formaten.

ZENT producten

Over geurkaarsen gesproken. Geur is een van je sterkste herinneringen die je als mens kunt opslaan, dus waar wacht je op? Laat een onuitwisbare indruk achter bij je lover met een van deze sfeermakers in verschillende rustgevende aroma’s.

cotton ball

Een ander verlichtend woonitem dat het goed doet, zijn deze schattige ‘cottonballs. Ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zitten per tien verpakt.

// LIEFDEVOLLE BAKSELS

Roze wafels - instagram bron

Lekker bakken in dé vorm van de liefde, doe je het best met deze speciale wafelmaker! Gooi nóg hogere ogen en verwerk een paar druppeltjes eetbare kleurstof in je beslag.

 Bloed, zweet, tranen én liefde in je baksels gestopt? Mooi! Serveer ze dan op een gepast bord aan je Valentijn, zoals deze snoezige hartvormige exemplaren.

ontbijt op bed

En als je al je baksels klaar hebt, zorg je natuurlijk voor een relaxed ontbijtje op bed! Leuk om de dag mee te starten, maar ook om je eventuele nieuwste aanwinst mee tevreden te stellen. Pak vooral uit met een robuuste houten plank als deze.

wafeltjes xenos

Zo zie je maar weer, een mooi cadeau hoeft niet duur te zijn. Met bovenstaande ideeën zorg je vast en zeker voor een mooie Valentijnsdag met je (toekomstige) geliefde, zónder te overdrijven. Nog niet uit over je aankopen? Bezoek dan de inspiratiepagina van Xenos of bekijk de nieuwe folder, geheel in thema van deze romantische dag!

Xenos webshop
Ontvang een gratis roosembleem bij al je Valentijns-aankopen!
Baksels met liefde? Doe hier inspiratie op!

Beeld: 1. hummingbirdhigh // 2 + 3 xenos // 4 + 5 urban outfitters // 6. xenos // 7. elho // 8. zent // 9. pinterest // 10. juciachong // 11. xenos // 12, 13 + 14 xenos

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter