Een koffieapparaat voor iedere koffiedrinker

28 november 2017
Cover

Koffie is tegenwoordig niet meer het zwarte bakkie uit het filterapparaat zoals we het kennen van vroeger. Koffie is verheven tot een ware kunst. Loop maar eens een willekeurig koffietentje in en de paniek slaat direct toe: zóveel keuze! City roast, frappucino’s en latte art, zomaar wat termen die je er om de oren vliegen. Gelukkig hoef je tegenwoordig niet meer perse naar buiten om een bijzondere koffie te drinken… Haal je eigen koffievariaties in huis met het koffiezetapparaat dat bij jou past!

Maar hoe weet je welk apparaat jouw koffie cravings kan vervullen? Nou, we gaan jouw persoonlijke voorkeuren eens even onder de loep nemen!

“Doe mij ook maar een bakkie!”

Vaak visite over de vloer? Of ben je zelf grootverbruiker die niet teveel poespas in en om de koffie wil? Say hi to the good old filterkoffie! Filterkoffie heeft al lang niet meer het imago wat het jaren geleden had. Sterker nog: filterkoffie is weer helemaal hip! Een héle fijne geur vult je keuken en het is ook nog eens goed voor de portemonnee: win-win!

Filterkoffie

1. Philips koffiezetapparaat //  2. Severin koffiezetapparaat met timer //  3. Philips Café Gaia //  4. Douwe Egberts Moccamaster //  5. Philips Grind & Brew

 “Niet tegen me praten tot ik koffie op heb.”

Jij hebt in de ochtend écht eerst een bakkie nodig voordat je motor begint te draaien. Ook liever zonder teveel gedoe, dus melk opschuimen is niet aan jou besteed. Je hebt immers nog genoeg te doen! Dan is de koffiepadmachine ideaal. Binnen een minuut staat er een heerlijk dampend kopje café crème op je te wachten én je bespaart geld in vergelijking met koffiecups.

Pads

1. Philips Senseo black //  2. Ariete cafe retro //  3. Philips Senseo Quadrante //  4. Philips Senseo Viva Cafe //  5. Philips Senseo Switch

“Koffie, cappuccino, laate macchiato… zeg het maar!”

Hou jij wel van wat variatie? In de ochtend graag een stevige espresso, maar na het avondeten een latte? Kies dan voor een cupmachine! Je combineert koffie en melk op allerlei manieren, en de cups zijn gewoon verkrijgbaar in de plaatselijke supermarkt.

Cupkoffie

1. DeLonghi Nespresso Prodigio //  2. Nescafé Dolce Gusto Oblo //  3. Nescafé Dolce Gusto Mini Me //  4. Nespresso Krups Pixie //  5. DeLonghi Nespresso Lattissima

Wat voor koffiedrinker je dus ook bent, er is altijd een apparaat dat jou voorziet van je dagelijkse bakkie. Ben jij een échte fijnproever die niet wil besparen op goede koffie? Dan zijn de espresso volautomaten iets voor jou! Laat die visite maar komen, jij bent er klaar voor!

Koffie? Lekker!

Blokker
Alle koffieapparaten
Zoek een winkel in de buurt

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter