Inspiratie voor prachtige vensterbankdecoratie

29 november 2017
roomed-scandinavisch9

De herfst gaat langzaam over in de winter en dat zorgt voor prachtige taferelen door Moeder Natuur. Lekker warm binnen zitten en met een kop thee in de hand naar buiten turen is heerlijk, en al helemaal als je een fijn plekje in de vensterbank weet te bemachtigen. Ben jij gezegend met een mooie erker of grote vensterbank in huis? Zo maak je er een winterse zitplek van!

Knus zithoekje

Wist je dat het oorspronkelijke doel van een vensterbank al in het woord verwerkt zit? Het is van origine namelijk bedoeld als een bank. De meeste vensterbanken zijn doorgaans echter te smal om kussens op te leggen, maar als je een beetje kunt klussen heb je binnen no-time een bredere houten plank erop liggen. Trotse eigenaar van een vensterbank inclusief zitgedeelte? Lucky you! Kijk dan even mee naar onderstaande ideeën om deze te decoreren.

leenbakker-collectie-1

230914_2

bankje-raam-600x822

Groen, groener, groenst

Kies je voor een gezellige rits planten voor je raam? Leuk! Zorg er dan wel even voor dat je ze in leven houdt. Ziet er meteen een stuk frisser uit. Teveel moeite? Planten die ‘t sowieso goed doen zijn vetplanten en cactussen.


tumblr_ojf6bkkIQW1r2nubho1_1280

5600631

906a69c8e7a59d9b6a6deaa55b728acf

Minimalistisch gestyled leesvoer

Mocht je her en der nog wat bijzondere boeken in bezit hebben, stal ze dan uit op de vensterbank. Deze minimalistische manier van vensterbankdecoratie zorgt voor een rustige uitstraling. Bijkomend pluspunt: je kunt daardoor ook nog daadwerkelijk naar buiten kijken..

kuva_223

DSC_0142

Of je combineert ze gewoon alledrie!

roomed-leeshoekje-4

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Beeld: 1. roomed // 2. livelovehome // 3. elisabethheier // 4. trendspanarna // 5. interitrend // 6. entrance // 7. homestolove // 8. lily // 9. ollieandsebshaus // 10. myscandinavianhome

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter