FEST Amsterdam: Een huis vol design

1 maart 2018
Cover

Omdat het vandaag Nationale Complimentendag is lichten we een bijzonder Nederlands designmerk uit, namelijk FEST Amsterdam. Zodra ergens de term ‘design’ aan wordt gegeven, staat dit meestal gelijk aan dure producten. Dit merk is echter opgericht om in de behoefte te voorzien van betaalbare meubelen en accessoires.

In 2013 kwam FEST Amsterdam tot leven door eigenaar Femke Furnée. Ze had de persoonlijke behoefte naar goed ontworpen meubilair, zonder de high-end prijzen. Met FEST Amsterdam heeft ze dit mogelijk gemaakt door deze producten zelf te ontwerpen. De items zijn te herkennen aan een frisse twist met een pop of colour. Banken waarop geleefd mag worden en moderne accessoires die het personaliseren van je interieur eenvoudig maken. Daarnaast vond ze het belangrijk dat de producten praktisch zijn, dus een leven lang meegaan.

1.

6.

6.

2.

Processed with VSCO with j1 preset

3

8.

// Shop the look

Fest Amsterdam

1. Monday eetkamerstoel //  2. Kussen Sky //  3. Avenue Love Seat  //  4. Clay bank  //  5. Ray eettafel //  6. Kussen Amber //  7. Dunbar bank //  8. Kussen Blush

FEST Amsterdam is altijd op de hoogte van de laatste trends, maar houdt rekening met comfort, duurzaamheid en een tijdloze uitstraling. Meer zien? Check het Instagram-account of inspiratieplatform voor fijne plaatjes!

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Beelden: FEST Amsterdam

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter