HOTDOG DESIGNS: een interieurproof kussen voor hond en kat

26 juni 2017
Cover2

Je houdt van je huisdier. En je houdt van een mooi interieur. Helaas gaan deze twee niet altijd hand in hand. Veel spullen die bedoeld zijn voor je trouwe viervoeter zijn namelijk niet bepaald interieurproof. Neem de hondenmand; niet echt een pronkstuk in je woonkamer, toch? Dat vond Floor Dröge ook en nam daarom het heft in eigen hand. Ze wilde het beste kussen voor haar hond, maar wél eentje die in haar interieur paste. En voila: HOTDOG DESIGNS was geboren.

4.

HOTDOG DESIGNS

Floor is een dierenvriend pur sang en wilde een leuk kussen aanschaffen voor haar eigen hond. Tot haar grote verbazing kwam ze nauwelijks hondenkussens tegen die zowel kwalitatief goed als mooi waren. Dat moet toch anders kunnen, dacht ze. En dat het anders kan bewijst ze met haar eigen bedrijf. HOTDOG DESIGNS stelt kwaliteit en design voorop als het gaat om kussens voor je huisdier. Er wordt gebruik gemaakt van mooie, stevige stoffen die ook nog eens makkelijk in de wasmachine kunnen.

2.

De collectie

Dat Floor niet heeft stilgezeten is te zien aan de collectie die ze inmiddels heeft opgebouwd. Zo zijn er kussens beschikbaar voor honden én voor katten en zijn de kussens in verschillende maten, kleuren en designs verkrijgbaar. Ook werkt ze met limited edition kussens, bijvoorbeeld met velvet bekleding. Als je interieur daar geen oppepper van krijgt weten wij het ook niet meer!

3.

Winnen!

Het allermooiste is dat wij een hond (vooruit; en de baasjes) érg blij mogen maken. In samenwerking met HOTDOG DESIGNS geven we namelijk één kussen ‘Jans’ weg! Check onze Facebookpagina om te lezen hoe je kans maakt op het kussen. Vergeet niet HOTDOG DESIGNS te volgen op Facebook!

Kussen Jans

HOTDOG DESIGNS
Online shop
Volg HOTDOG DESIGNS op Facebook

 

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter