Iedereen aan de fotowand met Verno

17 september 2020
Fotowand 2 van 2 - Verno

Lijstjes aan de wand, toffe posters erin en je woonruimte krijgt ineens een compleet nieuwe uitstraling. We houden er massaal van: de fotowand, ook wel bekend als gallery wall. Zo’n collectie lijsten en posters is natuurlijk even wat uitzoekwerk, maar je hebt er daarna sowieso járen plezier van. Voor iedereen die nu naar een lege muur in zijn huis kijkt en denkt ‘dat kan beter': lees gauw verder voor de nodige inspiratie en handige tips! (samenwerking)

Een wand vol lijsten, foto’s, posters én tegenwoordig ook vaak spiegels, lijkt een blijvende trend te worden. En dat is niet zo vreemd, want het geeft elke woning in een handomdraai karakter, sfeer en een persoonlijke touch. Je hebt vast weleens een deskundig samengestelde fotowand gezien en opgeslagen als inspiratiebron, maar er vervolgens niets meer mee gedaan. Dat is zonde, toch? Tijd om je lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan!

verno-homepage-banner

Op maat gemaakte lijsten

Een tijdje geleden stuitten we op Verno. Een familiebedrijf met een passie voor kwalitatieve lijsten, beelden, spiegels én gallery walls. Elke lijst wordt naar wens op maat gemaakt in hun eigen werkplaats/winkel in Cruquius (vlakbij Haarlem), waardoor je niet gebonden bent aan standaard afmetingen. Daarnaast kun je vrijblijvend een sample bestellen van een lijst naar keuze, zodat je deze eerst in het echt kunt bekijken. Wel zo fijn als je een hele wand wil samenstellen! Als je vervolgens weet welke lijsten perfect passen op jouw wand, kun je er ook voor kiezen om de lijsten door Verno in te laten lijsten middels de inlijstservice. Uiteraard kun je dit ook zelf doen en kiezen voor een eenvoudig vervangbare wissellijst.

Fotowand 4 - Verno

Fotowand 2 - Verno

Mix en match!

Met een fotowand of gallery wall kun je het eigenlijk nooit té bont maken. Met andere woorden: je kunt naar hartenlust uitpakken met de foto’s, posters of zelfs objecten als een t-shirt, spiegel, bloemen of insecten. Als je ervoor zorgt dat er één kleur of materiaalsoort terugkomt in de rest van je interieur zit je sowieso goed! Wat inspiratie betreft voor mogelijke combinaties, raden we je aan hier alvast een kijkje te nemen naar hoe Verno-klanten hun creaties presenteren.


Woonkamer roze stoelen - Verno

Minimalistische eyecatcher

Als je liever op safe speelt, maar toch op zoek bent naar een eyecatcher, is less is more een goed idee. Kies bijvoorbeeld voor een combinatie van twee of drie dezelfde lijsten. Hierin kun je een doorlopende afbeelding plaatsen óf kiezen voor meerdere afbeeldingen met een vergelijkbare (kleuren)stijl.


Spiegels om in te lijsten

Maar, een wand is niet compleet zonder een mooie spiegel. En als je durft kun je de fotowand aanvullen met een ronde of rechthoekige spiegel. Alle lijsten van Verno zijn namelijk ook te voorzien van een mooie spiegel. Uiteraard kun je deze ook gewoon zonder lijsten ophangen, zodat enkel de spiegel de show steelt.

Ronde spiegel zonder lijst - Verno
Blauwe slaapkamer - Verno


Hopelijk heb je na het zien van bovenstaande wat nuttige inspiratie opgedaan om dan éindelijk aan de slag te gaan met je eigen foto/spiegelwand creatie! Enne, mocht je hierop hartstikke trots zijn, dan zien we het resultaat natuurlijk graag terug. Op Instagram kun je je Verno kunstwerken delen middels de hashtag #framedwithlove. Succes!

 


Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter