Ontdek de nieuwste trends van tuinmeubels in 2021

15 september 2020
outside-254716_1920

De zomer is in volle gang, maar dat hoeft je er niet van te weerhouden om alvast aan het volgende jaar te denken. Misschien heb je deze zomer niet veel aan je tuin kunnen doen en heb je grote plannen voor het volgende jaar. Of ben je er deze zomer achter gekomen dat er toch nog iets ontbreekt. Godu-tuin.nl heeft een ruim aanbod aan tuinmeubels van topkwaliteit. In dit artikel zetten we de nieuwste trends van 2021 alvast op een rijtje! (samenwerking)

Comfortabel loungen in je eigen achtertuin

Lekker luxe: een loungeset in je tuin. Zeker tijdens je vakantie is het fijn om een plekje in de tuin te hebben waar je helemaal tot rust kunt komen. Je kunt hele dagen op deze comfortabele loungebanken doorbrengen: bladerend in een tijdschrift, even je ogen dicht. Heerlijk! Loungesets zijn in verschillende stijlen te verkrijgen. Als je van modern houdt, dan is de Maximus loungeset van Tierra Outdoor wellicht echt iets voor jou. Wil je een romantische stijl in je tuin? Kijk dan eens naar de Wakkanda serie. De loungesets van vooraanstaande merken als Tierra Outdoor zijn gemaakt van de beste materialen en zullen jarenlang plezier opleveren. Het fijne aan deze loungesets is dat een beetje regen geen enkel probleem is. De All-Weather kussens drogen in een mum van tijd op en de loungeset zelf is niet zo onder de indruk van ons veranderlijke klimaat. Ook tijdens de winter kunnen de meeste loungesets gewoon buiten blijven staan. Bij langdurig slecht weer is het wel verstandig om de kussens droog op te bergen.

Steek de barbecue maar aan: gezellig buiten eten

Het wordt een keertje etenstijd en waarom zou je dan opeens naar binnen gaan? Dat hoeft niet! Er zijn genoeg manieren te bedenken om gezellig in de tuin te dineren. Sta je bijvoorbeeld graag achter de barbecue? Godu Tuin heeft verschillende kwalitatief hoogstaande barbecues in de webshop. Dit jaar aten we massaal buiten en dat zullen we de komende jaren blijven doen. Wil je toch het liefst binnen koken op je oude, vertrouwde gasfornuis? Dat kan natuurlijk ook. Breng je bordje gewoon naar buiten en pak nog even de laatste zonnestralen onder het genot van een hapje en een drankje. Nu we zoveel tijd in de tuin doorbrengen en dat de komende jaren ook zullen doen, is het een uitstekend idee om te investeren in een goede tuintafel en een paar comfortabele tuinstoelen. Je gaat er tenslotte veel gebruik van maken, dan kun je maar beter een tuinset kopen die helemaal naar wens is.

Lekker lang buiten zitten rondom een vuurtje

In de zomer zitten we het liefst de hele dag buiten, ook ‘s avonds na het eten. Door een vuurelement in je tuin te zetten kun je de dagen nog langer maken. En nog gezelliger, want wat is er nu fijner dan met je vrienden en familie rondom een knisperend vuurtje zitten? Er zijn verschillende vuurelementen verkrijgbaar. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vuurschaal. Deze is relatief klein van formaat en daarom geschikt voor bijna elke tuin. Sommige vuurschalen kunnen ook als barbecue dienst doen. Heb je zin om uit te pakken? Ga dan voor een vuurtafel! Een vuurtafel is een grote tuintafel met een vuurtje in het midden. Het vuur is eenvoudig en veilig te bedienen. Voor extra veiligheid kan er een glazen ombouw op tafel worden gezet. Dit doet niets af aan de sfeer, maar verlaagt het risico op bezeerde kinderhandjes aanzienlijk. Op hete dagen kan het vuurtje ook verwisseld worden voor een koeler, waarin je je drankjes koud kan zetten. Vuurtafels zijn er in allerlei stijlen, maar als je een specifiek model in je hoofd hebt, kun je er ook zelf een maken! Godu-tuin.nl verkoopt namelijk naast complete vuurtafels ook losse branders waarmee je lekker creatief aan de slag kunt. Vuurelementen kunnen ook fantastisch worden gecombineerd met de eerder genoemde loungesets. Ultiem genieten! Vuurtafels en vuurschalen zijn eenvoudig via de webshop van Godu-tuin.nl te bestellen.

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter