Voor elke plant een passende bloempot

26 juli 2019
Outdoor_17

Heb je een balkon of tuin vol groene vrienden? Dan verdienen ook zij nét dat beetje extra, toch? Met bloemen- en plantenpotten die bestand zijn tegen alle externe invloeden van ons wisselvallige zeeklimaat, zorg je ervoor dat je buitenruimte er gedurende het hele jaar gezellig én groen uitziet! En je hoeft er niet helemaal naar op zoek, want we selecteerden een aantal leuke kandidaten uit ons Superdeals aanbod.

Een bloem- of plantenpot kies je doorgaans niet zomaar. Naast dat deze moet voldoen aan bovengenoemde eigenschappen, is het wel zo fijn als deze aansluit bij de stijl van je tuin, zijn uitstraling behoudt en dus een behoorlijke tijd meegaat. We kunnen ons voorstellen dat je eigen woonstijl zo nu en dan wordt bijgesteld. Om deze reden is het wellicht verstandig om te kiezen voor een pot die meerdere stijlen als het ware ‘overleefd’.

Duurzaam design

Als je telkens nieuwe exemplaren moet aanschaffen, wordt het onderkomen van je bloemen en planten hoogstwaarschijnlijk een ietwat dure hobby. Het Nederlandse TS Collection ontwerpt en produceert potten die zowel voldoen aan diverse trends áls kwalitatief enorm in orde zijn. Klinkt dat als muziek in je oren? Kijk dan gauw verder naar onderstaande producten en scoor ze nu nog met een leuke korting!


Dream black verkleind

TS Artclay collectie

Deze set van drie ‘Dream’ bloempotten uit de TS Artclay collectie is stoer door haar eenvoud. De bloempotten zijn geschikt voor binnen en buiten en hebben een strakke afwerking met een licht rib reliëf. Deze potten zijn ook per twee, in een slag groter verkrijgbaar. Alle TS Collection potten worden met de hand gemaakt en krijgen hierdoor ieder een unieke ook. Dat houdt ook in dat er een licht kleurverschil aanwezig kan zijn in de uiteindelijke afwerking van de potten.

Shop the look: 

135769 135773

Dream Antraciet – Set van drie potten   Dream Antraciet – Set van twee potten


kim drie stuks licht

Kim twee stuks licht

Shop the look: 

151285 met afmetingen (2) 151290

Kim Light Grey – Set van drie potten   Kim Light Grey – Set van twee potten

Bloempot kim - ts collection

Bloempot kim - ts collection

Shop the look:

151291 151296 (1)

Kim Antraciet – Set van drie potten   Kim Antraciet – Set van twee potten

Lev sand bloempot - ts collection

Shop the look: 

151226 151231

Lev Zankleurig – Set van twee potten   Lev Pebble – Set van twee potten


Ook de bovenstaande potten komen allemaal uit de TS Artclay collectie en zijn verkrijgbaar in verschillende samenstellingen. Per twee of per drie en in het lichtgrijs of antracietkleurig. Bekijk het gehele aanbod van Superdeals hier.


Volg Meubeltrack voor een flinke dosis interieur-inspiratie ook op InstagramPinterest en Facebook!

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter