Musthaves voor sfeervolle feestdagen

8 december 2019
8 - Warentuin Advertorial - sfeervolle musthaves

In de aanloop naar en tijdens de feestdagen worden onze huizen massaal omgetoverd tot sfeervolle paleisjes. Hoe je dat doet en met welke elementen bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Mocht je toch nog op zoek zijn naar wat inspiratie, dan doen we alvast een voorzet met deze te leuke kerst musthaves! (samenwerking)


// Kersthuisjes

Hoe heerlijk kneuterig ze ook zijn, de gedetailleerde miniatuur huisjes in allerlei thema’s zijn jaarlijks een hit én je kunt je collectie keer op keer een beetje mooier maken. Zo zorg je er uiteindelijk voor dat je kunt pronken met een unieke verzameling kersthuisjes, bijvoorbeeld in de vorm van een dorp, stad of andere locatie naar keuze. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Dickensville Elfsteden Serie, waar je verschillende kenmerkende huisjes en figuren uit de Elfstedentocht in terugvindt.

Kersthuisjes nieuw uitgeknipt

Sneek Hindelooperkamer / Harlingen Hotel / Dokkum Koffiebranderij ]


Photo by Oleg Magni from Pexels

// Kerstballen

Kerstballen mogen natuurlijk niet ontbreken, zodra je je boom hebt opgezet. Maar voor welke kleur ga je dan? Elk jaar verandert er een en ander wat trends betreft, waardoor je wellicht geen zin hebt om steeds een nieuwe set in te slaan. Je kunt dat probleem eenvoudig tackelen door te kiezen voor een aantal kleuren die tijdloos zijn óf goed matchen met afwijkende (trend)kleuren. Denk bijvoorbeeld aan groen, welke de groene kleur van je boom accentueren, chique gouden exemplaren óf rood, want deze kerstkleur is natuurlijk altijd goed!


Photo by Daria Shevtsova from Pexels

// Kerstkrans

Een sfeervolle musthave die absoluut nostalgie ademt, is wat ons betreft de kerstkrans. Je kunt ze op allerlei plekken en al dan niet opgemaakt kopen, waardoor je er altijd een eigen touch aan kan geven. Daarnaast geven ze je gasten een warm welkom, want zeg nu zelf, zo’n krans staat toch érg gezellig op de voordeur.


// Lichtgevende decoratie

Voorafgaand en gedurende de feestdagen wordt menig huis iets uitgebreider verlicht dan in de rest van het jaar. Met lichtgevende decoratie kun je zelfs nog beter uitpakken, want het is als het ware een update van een gewoon decoratiestuk.

Lichtgevende decoratie set

[ Lichtgevend boompje / Eucalyptus Takkenbos / Bereklauw op standaard ]


Photo by Irina Iriser from Pexels

// Piek

De kers op elke taart – of in dit geval op de kerstboom – is een mooie piek! Welke je vervolgens kiest is aan jou, want je kunt deze het beste afstemmen op een van de kleuren in de boom óf een kleur die opvalt in je interieurstijl.


// Sfeerlicht

Niet zomaar sfeerlicht, maar LED-kaarsen die je met dank aan een timer nooit meer vergeet uit te zetten. Daarnaast zijn ze vanzelfsprekend een stuk veiliger dan de variant met een daadwerkelijke vlam én lijken ze net echt, zoals je hieronder ziet.

Kaarsenset uitgeknipt

[ Magic Flame kaarsen in smaragd groen, rood en bruin ]


Welke sfeervolle musthaves mogen er wat jou betreft niet ontbreken gedurende de feestdagen?

 


Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter