Kekke behangetjes voor in ieder interieur

21 juli 2018
oude-meester-behang1

Toe aan vernieuwing? Laat die pot verf maar achterwege en kies voor een kek behangetje!

Waar je vorig jaar nog uit de voeten kon met een pot verf en een lambrisering, wordt de lat nu iets hoger gelegd. Een simpel basic behangetje kan er niet meer door. Het mag opvallen, groots zijn met als resultaat een echte eyecatcher.

rohouseproud_posterbehang

Wil je best opvallend behang, maar ben je niet zo van de printjes of harde kleuren? Dan kun je tegenwoordig ook een poster op behang laten afdrukken. Hierdoor hoef je niet per se de hele wand te behangen, maar alleen een bepaald gedeelte. Je kunt dan mooi een rustige print uitkiezen en zit niet meteen vast aan een hele wand vol behang. Zo heb je toch een kek printje, zonder dat je er door wordt overladen. En het scheelt en hoop plakwerk. Willen wij!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA          Processed with VSCO with c1 preset

960f48b249da9ae389fb4d20636c205c

Karwei_RW2003_zwart-wit_stilleven

Printjes op behang zijn het helemaal. Onmisbaar zijn geometrische patronen gecombineerd met kleur. Dat kan zorgen voor een drukke bedoeling, maar als je de rest van je interieur redelijk rustig houdt dan valt dat reuze mee. Voor de subtiele variant zie je veel stipjes, streepjes of andere kleine printjes. In beide gevallen kunnen deze perfect op een wat grotere wand in huis. Weet je niet zo goed hoe je de wand achter de bankt kunt pimpen? Dan zijn deze behangsoorten uiterst geschikt! Het breekt niet alleen de ruimte, maar het zorgt ook voor kleur en sfeer. En? Weet jij al welk behang je gaat kiezen?

keelly91

Last but not least; bladeren, planten, groen oftewel; urban jungle. Als je dan voor een printje gaat en je wilt ook wel iets opvallends, kies dan een bladermotief. Planten in huis zijn onmisbaar, maar als printje op de muur heb je er een stuk minder groene vingers voor nodig. Ook handig voor de minder verzorgende types onder ons dus!

Twijfel je na het lezen van dit blog nog over wat voor kek printje er bij jou thuis past? Kijk dan eens op Instagram en Pinterest en laat je inspireren!

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Beeld: Cover. Stories on the wall  // 1.  @rohouseproud // 2. &stijl  // 3. Behangwereld.nl  // 4. Karwei  // 5. Keeelly91 

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter