Woonwens: een vrijstaand bad in je badkamer

14 oktober 2016
74bc8743c241b9f7f4c2fbb3b5beee37

Dit blogbericht is tot stand gekomen in samenwerking met douche-concurrent.nl

Iedereen heeft wel een interieurwens en die van ons is met stip een vrijstaand bad! Want zeg nou eerlijk, zo’n bad geeft je interieur een flinke boost. Niet alleen is het een lust voor het oog, maar het straalt ook een bepaalde luxe uit. Vrijstaande ligbaden nemen de laatste jaren flink toe aan populariteit en zijn er in allerlei soorten en maten, van strak en modern tot vintage. Er is daarom altijd een bad dat bij jouw woonstijl past. Plan die aanstaande badkamer verbouwing dus maar, want hier word je toch een partij hebberig van!

Moderne vrijstaande baden

BLOGBAD1

Moderne vrijstaande baden kenmerken zich vaak door strakke lijnen en passen perfect in een frisse, eigentijdse badkamer. De meeste baden zijn gemaakt van acryl en solid surface. Deze materialen geven het bad een robuuste look en zorgen voor een naadloos product.

Nog niet helemaal zeker of een vrijstaand ligbad in jouw moderne badkamer zou passen? Laat je dan inspireren door deze combinaties:

vrijstaand ligbad

vrijstaand ligbad

vrijstaand ligbad

Bekijk alle moderne vrijstaande ligbaden van douche-concurrent.nl hier

Klassieke vrijstaande baden

bad op pootjes

Dit is pure nostalgie: een klassiek vrijstaand bad op pootjes. Vroeger was dit bad alleen weggelegd voor de rijken der samenleving, nu is het een vintage product voor de echte liefhebbers. Het wordt dé eyecatcher van je badkamer, zo niet van je hele interieur! Het grote voordeel van dit bad is dat het weinig ruimte in beslag neemt en je het kunt plaatsen waar jij wil.

Laat je meeslepen door de romantiek die dit bad uitstraalt:

bad op pootjes

bad op pootjes

bad op pootjes

Bekijk alle klassieke vrijstaande ligbaden op pootjes van douche-concurrent.nl hier

Vrijstaande badkranen

BLOGBAD3

Als je kiest voor een vrijstaand bad is het vaak even puzzelen welke kraan het beste bij je bad past. In veel gevallen zal er gekozen worden voor vrijstaande badkranen, omdat dit je de vrijheid biedt om het bad te plaatsen waar je maar wil. Kies voor een moderne of juist klassieke kraan die goed matcht bij de rest van de uitstraling van je badkamer. Mix & match er dus op los!

Inspiratie voor een vrijstaand bad in combinatie met vrijstaande kranen:

2b7f7c939ab061890c6ec9cd9bee5ce6

6a10c4f146f4b1e0fa2d3aa7a9bc3ef0

e9df39526270d8b698ac9ebb812a5391

594846eb0f1a680adbe4998226bba6ec

Maak van de badkamer dé relaxplek van je huis

Dat de badkamer een ruimte voor ontspanning is mag duidelijk zijn. Heb jij al het perfecte bad om helemaal in tot rust te komen? Wie weet ga je bij Douche Concurrent wel jouw droombad vinden! De hele collectie vrijstaande baden is hier te bekijken. De collectie is zo uitgebreid dat er altijd wel een bad tussen zit die bij jouw smaak past én ze zijn ook nog eens betaalbaar. Ook erg leuk: de baden zijn onderhoudsvriendelijk en niet poreus, waardoor je een hoop poetstijd bespaart. En die tijd kan je weer gebruiken om heerlijk te badderen!

 

Beelden: 1. douche-concurrent //  2. pinterest //  3. homes to love //  4. interior awards //  5. douche-concurrent //  6. onbekend //  7. homes and antiques //  8. soap treatement //  9. douche-concurrent //  10. pinterest //  11. ny times //  12. instagram //  13. planete deco

Volg Douche Concurrent ook op Facebook

Douche Concurrent
Overschieseweg 147 (showroom)
Schiedam

 

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter