Living Home Interiors

16 november 2015
Living Home Interiors in Den Bosch

Op zoek naar een nieuwe inrichting? Breng dan eens een bezoekje aan de gezellige woonwinkel Living Home Interiors in Den Bosch. Eigenaar Perry en styliste Dagmar helpen jou met plezier op weg.

Familiekliek

Dagmar moet even nadenken over hoe lang Living Home Interiors bestaat. “Wacht, ik app Perry even, dat is de baas. Hij is op dit moment op vakantie”, zegt ze. Het duurt niet lang voordat Perry reageert. Ze bestaan 14 jaar, hij is er zelf van onder de indruk. Living Home Interiors is een behoorlijk gezellig clubje. Dagmar kwam er zeven jaar geleden terecht na haar studie aan de Jan des Bouvries-academie en de informele sfeer bevalt haar uitstekend. De winkel is dan ook een zoete inval. Perry’s vader komt tijdens het interview regelmatig voorbij geschuifeld. De pensionado helpt zijn zoon graag een handje met allerlei klusjes.

DSC_0780

Interieuradvies

In de woonwinkel wordt sinds een tijdje ook interieuradvies wordt gegeven. Steeds meer klanten hadden interieurvragen, waardoor het interieuradvies op een heel natuurlijke manier ontstond. Ze helpen ze hun klanten graag een handje bij het inrichten van hun huis. “Wij tekenen niets hoor, hoogstens een klein schetsje, maar we leggen alles neer op tafel en maken op die manier een soort collage voor de klant”, vertelt Dagmar. Ze sluit niet uit dat er in de toekomst meer tekenwerk in de pijplijn zit. “We worden steeds professioneler.”

DSC_0805

Klaar met kant-en-klaar

De toekomst zit volgens Dagmar in persoonlijk interieuradvies. “Mensen willen meer dan een simpele woonboulevard. Daarmee bedoel ik dat ze klaar zijn met kant-en-klare setjes waarin alles in dezelfde kleur is en precies bij elkaar past. Het mag allemaal wel wat gewaagder. Een onbehandelde tafel kan gerust gecombineerd worden met een hoogglans witte kast. Het geeft een interieur wat meer eigenheid”, vertelt ze.

DSC_0783

Laagdrempelig

Waar veel andere woonwinkels de klappen van de recessie flink hebben gevoeld, is de omzet van Living Home Interiors zelfs verdubbeld de afgelopen jaren. “We vragen ons regelmatig af wanneer wij een keer in een gat gaan vallen, maar dat is tot nu toe nog niet aan de orde”, lacht Dagmar. Wat is hun succes dan? Ze denkt dat het vooral ligt aan de sfeer die zij neerzetten. “Wij creëren een exclusieve sfeer, maar die is heel toegankelijk en betaalbaar. Dit krijgen we voor elkaar door heel goed te zoeken en niet altijd te willen gaan voor de topmerken. Je moet gewoon een goede combinatie maken. Ik heb hier hele bankstellen voor 1800 euro, maar bijvoorbeeld ook één stoel voor 1000 euro. Vergelijk het maar een beetje met mode. Een mooie, dure jeans kun je vaak ook makkelijk combineren met een simpele top van de H&M”, legt Dagmar uit.

1380313_653380198042465_2064750404_n

Sober chic

Dagmar omschrijft de stijl van de winkel als sober chic: modern, met een knipoog naar zowel landelijk als klassiek. Veel muren zijn zwart, met een duidelijke structuur. De hardheid van deze donkere muren wordt doorbroken door ruwe houten blokken, die als tafel dienen. Dagmar: “De winkel is een afspiegeling van onze eigen smaak. Ik vind het lastig om het te omkaderen, maar ik denk dat je wel kunt stellen dat onze stijl een donker sfeertje is, gecombineerd met de juiste highlights. Ik denk dat we een bepaalde eigenheid hebben die mensen waarderen.”

Living Home Interiors
Vughterstraat 55
5211 EX ‘s-Hertogenbosch

 

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter