Nooit meer een kille badkamer

8 december 2017
uitgelicht

Brrr. Je kent het wel, de eeuwige koude badkamervloer in de winter als je opstaat. Uiteraard kun je ook de vaak kille badkamer omtoveren tot een waar ‘warm’ winterparadijs. Dan hebben we het niet alleen over de daadwerkelijke warmte, maar ook over de algehele sfeer van deze ruimte. Niet alleen koukleumen, maar ook de trotse bezitters van vloerverwarming helpen we graag aan een extra beetje gezelligheid in de spa van het huis.

Textiel

De meest eenvoudige (en budget proof) oplossing tot een warmere badkamer ligt waarschijnlijk voor de hand: een vloerkleedje, douche-/bad- of wc-mat bijvoorbeeld. Of gewoon allemaal. Deze textielhelden geven de ruimte makkelijk een nieuwe look. Ook als je toe bent aan een andere stijl, maar niet per se de complete tegelwand wil vervangen, ben je voordelig uit met een nieuw stel matten. Oja, vergeet de gewone badkamermatten eens en kies voor een kek printje of Perzisch tapijtje.

Ko5k1ssTyFzNnAotkwAw_160426TMrugs-0112

aHR0cCUzQSUyRiUyRnd3dy5kZXVjZWNpdGllc2hlbmhvdXNlLmNvbSUyRndvcmRwcmVzcyUyRndwLWNvbnRlbnQlMkZ1cGxvYWRzJTJGMjAxNyUyRjAyJTJGdGh1bWJuYWlsLmpwZw== (1)

cottage hill

Go tropical

Begeef je je graag in de tropen? Dan creëer je gewoon een tropisch paradijsje. Met natuurlijke materialen en een aantal stevige planten die bestand zijn tegen warmte en een hoge luchtvochtigheid regel je dat. Wedden dat je ochtenden op deze manier een tropische boost geven aan je dag? Tip voor een prachtige tropische plant? De Monstera, ook wel bekend als de gatenplant. Deze is vrijwel onverwoestbaar en gedijt goed in een vochtig en warm klimaat als dat van je badkamer.

Tropisch 1

Tropisch 2

tropisch 3

Handdoeken

Nog meer textiel? Jazeker. Wat dacht je namelijk van een fijne badhanddoek? Het is wel zo prettig als je je niet iedere ochtend met een te klein schuurpapiertje staat af te drogen. Althans, dat vinden wij. Regel daarom voor jezelf en je gezin een fatsoenlijke stapel zachte, grote en stevige handdoeken.

DIYWallShelves_BathroomStorageTall

roomed-kijkdagen4-800x1200

adding-1000-sq-feet-without-construction-black-and-clear-and-white-and-wood-bathroom-1440451641-55db4730b28acca36862988e-w667_h750

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Beeld: 1 & 2 tigmi trading // 3. bloglovin // 4. cottage hill // 5. the design files // 6. airows // 7. freshouse // 8. show home // 9. ad magazin // 10. domino

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter