Prullenbakken die de show stelen!

2 januari 2019
Bo_Pedal_bin_bin_20

Nog half aan het bijkomen van alle nieuwjaarsactiviteiten en vind je overal in huis glitters en frutsels terug? Mooi! Een nieuw jaar betekent voor veel mensen ook een nieuwe start. En waarmee kun je beter beginnen dan met een flinke schoonmaak? Een opgeruimd huis… Juist. Een opgeruimd hoofd zorgt ervoor dat je 2019 nog frisser ingaat. Enne, een beetje opruimen is ook nog eens goed voor je humeur. Dag januari blues!

De prullenbak mág gezien worden vandaag de dag. Naast dat dit object een heuse designstatus heeft verkregen in menig interieur, wordt het praktische aspect ook steeds belangrijker. Zo wil je deze het liefst zonder aanraken soepel openen, moeten er meerdere vakken aanwezig zijn én is het wel zo fijn als de inhoud voldoende ruimte biedt voor een week aan afval.


 LS3_Stone_closed_Medium

LS2_Stone_open_Medium

Joseph Joseph

De Joseph Joseph Intelligent Waste is de ultieme afvalemmer voor iedereen die eenvoudig zijn afval wil scheiden. De afvalemmer heeft drie compartimenten voor verschillende soorten afval. Ook beschikt de afvalemmer over een geurfilter (!) en geïntegreerde wielen. Deze slimme prullenbak brengt nog net niet het afval voor je naar buiten, maar verder is ‘ie dus voorzien van de nieuwste snufjes.

Shop the look


Wesco - 2

Wesco - 1

Wesco

Als je van een vintage touch houdt, dan zijn deze modellen van Wesco wellicht precies wat je zoekt! De retro afvalemmers zijn tijdloos, passen in ieder interieur én staan stevig op hun rubberen onderzijde. Rest alleen nog de vraag of je op safe speelt met wit óf een kek kleurtje uitkiest.

Shop the look


 

Bo_Pedal_bin_bin_14_v2

Bo_Pedal_bin_bin_23

Brabantia

De prullenbakken van Brabantia zien er wat ons betreft echt prachtig uit! Waarschijnlijk loop je er zo aan voorbij, zonder dat je doorhebt dat het een afvalbak is. Helemaal geïntegreerd in het interieur. Met de ‘Bo Touch Bin’ lijn bepaal je zelf hoeveel afvalbakken je erin zet, terwijl het buitenaanzicht doet vermoeden dat er enkel één bak in zit. Netjes opgeborgen dus!

Shop the look


Simplehuman 1

Simplehuman 3

Simplehuman

Met de gebruiksvriendelijke – en stijlvolle – Rectangular Liner Pocket pedaalemmers van Simplehuman heb je altijd een afvalzak bij de hand. Deze duurzame afvalemmer heeft namelijk een speciaal vakje aan de achterkant voor het opbergen van vuilniszakken, handig!

Shop the look


 

BinBang - prullenbak 3 lades optie 2

BinBang

Last but not least: BinBang. Een initiatief van eigen bodem met als missie: zoveel mogelijk grondstoffen scheiden voor hergebruik. De multi-afvalbakken van BinBang zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, van één tot vier lades. Elke lade heeft een inhoud van negenentwintig liter. Om je een idee te geven: dat is goed voor zo’n 161 bananenschillen. Leuk detail: je kunt de bakken customizen met de bijgeleverde krijtstift.

Shop the look

 


Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Beeld: Cover. Brabantia // 1 + 2 Joseph Joseph // 3 + 4 Wesco // 5 + 6 Brabantia // 7 + 8 Simplehuman // 9. BinBang

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter