Keep it cool met deze retro minikoelkastjes van Igloo

10 augustus 2016
38558284_040_d

Een leuke nieuwe catch of the day: deze retro minikoelkast! Handig voor op een studentenkamer, in een studio óf als je gewoon net wat extra koelruimte nodig hebt. Hij is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en is praktisch ingedeeld. Ook niet onhandig: er is een flessenopener bevestigd aan de buitenkant van het koelkastje. Keep it cool!

Pink 1

Blue 1

Black 1

Pink 2

Blue 2

De minikoelkastjes zijn hier te bestellen. Meer leuke woonvondsten ontdekken? Bekijk hier ons speciale Pinterest bord!


Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie <3

Kijk ook eens naar

4 Reacties

 • Reply Jamie 14 juli 2018 at 09:47

  Hallo Meubeltrack,

  Ik kwam deze super leuke en handige mini koelkast bij jullie tegen. Ik heb net een studio gevonden en zou het handig vinden om deze in mijn kamer te hebben staan. Bedankt voor de link waar ik het kon kopen, maar daar is het uitverkocht. Weten jullie toevallig waar ik het ergens anders kan bestellen? Ik kan het nergens meer vinden !
  Groetjes , Jamie

 • Reply Lucas 25 februari 2019 at 09:40

  Beste Meubeltrack,

  Ik vind dit een enorm leuk koelkastje en zou hem graag willen kopen. Nu is het zo dat de link die erbij staat, een Amerikaanse website is. De koelkast kan niet naar NL verzonden worden. Waar is de koelkast nog meer te koop en beschikbaar in NL.

  Met vriendelijke groeten,

  Lucas

  • Meubeltrack
   Reply Meubeltrack 25 februari 2019 at 13:04

   Hoi Lucas,

   Urban Outfitters is ook actief in Nederland, ik zie echter dat zij de koelkast niet langer verkopen. Op onze retro koelkasten pagina zijn nog wel een aantal retro tafelmodel koelkasten terug te vinden.

  Laat een reactie achter