Shop the look: onze vt wonen en design beursstand

17 oktober 2018
_DSC2774

Misschien herken je het wel, maar met deze toffe stand stonden wij 6 dagen lang te shinen op de vt wonen & design beurs. En voor degenen die benieuwd zijn waar de producten (of lookalikes) nou te verkrijgen zijn kan dit blog zomaar een uitkomst zijn. Wij geven nu namelijk voor eens en altijd opheldering over waar je voor deze pareltjes kunt gaan shoppen. 

De welbekende IXXI gehuld in het kunstwerk De Heem is misschien wel de grootste eyecatcher van onze mini-woonkamer. Hij is lekker groot, heeft een lekker opvallend printje en past perfect in een donker of licht interieur. Daarnaast is ‘t ook een goede match met de donker- en lichtgekleurde vinylvloeren. Mocht je echt niet kunnen kiezen tussen twee kleuren voor de vloer, kun je ze altijd nog allebei nemen. No problemo! En die combinatie ziet er ook nog eens gaaf uit (al zeggen we zelf). Niet zo als alle andere interieurs, maar net even wat anders. En dan heb je nog het te gekke vintage karpet. Een gaaf item om je woonkamer mee op te fleuren! En ook in interieurs waar al veel kleur te bekennen is (zoals hier) kan zo’n karpet prima!

Shop the look

_DSC2766
Mocht je nou (ook) benieuwd zijn naar de andere producten in de stand. Geen zorgen, ook daar kunnen we je opheldering over geven. De industriële barkrukken en bartafel zijn ook gewoon via Meubeltrack te shoppen. De overige producten in de stand zijn niet 100% dezelfde producten, maar héy het zijn niet voor niets lookalikes. Producten die er héél erg op lijken dus. Helaas moet je toestemming hebben tot de groothandel om deze exacte accessoires in te slaan, maar we zijn niet voor een gat te vangen. Dus ga er klaar voor zitten en ga helemaal los met het shoppen van deze lookalikes.

Shop the look

Shop the lookalikes

Mocht je liever offline willen shoppen dan kun je bij Tapijtcentrum Nederland terecht voor alle meubelen. Alleen in de winkel te verkrijgen, maar dit zijn dan wel de exacte producten als in de stand staan (mocht je toch graag de ‘echte’ fluwelen fauteuil in willen slaan bijvoorbeeld).

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter