Shop nu de autumn/winter collectie van House Doctor

16 oktober 2018
AW18_House Doctor_header

Dwarrelende blaadjes, een schitterende herfstzon en ‘s avonds eerder donker. Wil jij jouw interieur helemaal herfst/winterproof maken? Dan is de nieuwe collectie van House Docter helemaal jouw ding! Klaar voor een overdosis aan trendy inspiratie?

hd_aw18_sp0861_ff
hd_aw18_sd0951_pi
hd_aw18_gb0117_df
hd_aw18_sp1213_pi

Sfeervolle verlichting

Dat het ‘s avonds vroeger donker wordt, heeft ook zo zijn voordelen. Ja echt! Je kunt namelijk op zoek gaan sfeervolle verlichting. Of dit nu een mooie kandelaar is voor dinerkaarsen of een stoere lamp voor boven de eettafel of de bank. Verlichting doet veel met de ruimte. De vorm, het aantal watt, de plek, allemaal dingen om over na te denken. Maar hoe tof zijn deze kandelaren en lampen? Stijvol én tijdloos tegelijk!

hd_aw18_br0146_pi
hd_aw18_gb0116_pi
hd_aw18_li0110_pi

Gezellig lang tafelen

Het natafelen verschuift van buiten naar binnen. Waar we afgelopen zomer avonden lang buiten hebben kunnen natafelen, kan dit tijdens het najaar ook prima binnen! Afhankelijk van de hoeveelheid gasten kun je binnen een handomdraai een sfeervolle tafelsetting creëren. Wat je vooral veel ziet zijn minimalistische stoelen bekleed met warme, donkere velvet stoffen. Daarnaast is het strakke en witte servies vervangen voor grof aardewerk. Dit zorgt voor een fijne sfeer, waardoor je niet eens meer van tafel wilt.

hd_aw18_sk1509_pi
hd_aw18_sk1453_pi
hd_aw18_sk1519_df

Stijlvol opbergen

Minimalistisch leven is hot-topic! Tijd om de kasten overhoop te halen en een heleboel weg te doen. Deze hele toffe opbergdoosjes kunnen daarbij goed van pas komen. Losse frutsels in een kast of op het bureau kunnen zo stijlvol en praktisch worden opgeborgen. Hierdoor ga je al snel terug naar het minimaal aantal spullen in huis. Oké we hebben het gewoon even niet over wat er allemaal in die opbergdoosjes kan zitten. Ze zijn gewoon een fijne interieurcatcher, dat telt!

hd_aw18_pj0120_pi_v1
hd_aw18_pj0120_pi
hd_aw18_pj0101_pi

Spullen binnen handbereik

Misschien ken je het theekastje bij je oma wel. Hallo theetafeltje anno 2018. Een trolley is helemaal terug van weggeweest. Wat een trolley zo gemakkelijk maakt is de functionaliteit. Gebruik hem als extra kastje, bijzettafeltje of schuif hem bij de eettafel om ruimte te besparen. Daarnaast is een trolley hét perfecte item om lekker los te gaan met jouw stylingskills. Boeken, planten, bloemen, vaasjes, kandelaren, alles binnen handbereik!

Shop deze stijl


Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter